Bak éves horoszkóp 2020

Bak

A Szaturnusz és a Plútó hatására olyan tartós eredményeket, nagy áttöréseket tud elérni, amelyek komolyan befolyásolják a jövőjét. Ön ambiciózus és eltökélt, óriási hatalmat szerezhet és befolyást gyakorolhat nemcsak a saját életére, hanem az önt körülvevő emberekére is. Kinyílik a világ felé, ez a magánéletében és a karrierjében is érezteti hatását! De ha megpróbál másokat manipulálni a saját önző céljaiért, vagy ha megpróbál kiiktatni olyan dolgokat az életéből, amelyeknek még mindig van értéke, akkor visszájára sülhetnek el erőfeszítései.

Karrier Az év viszonylag csendesen indul, majd beindul a gépezet, és változásokban nem lesz hiány. A folyamatos összetűzések miatt megérik önben a munkahelyváltás gondolata, és a saját lábára állhat. Nem rest kihívások elé állítani magát, sőt szívesen tanul, és új területeken bizonyíthat.

Szerelem Magánéletére sem az állóvíz lesz a jellemző: februárban, áprilisban, szeptemberben és októberben is komolyabb konfliktusokat jeleznek a csillagok. Meg kell értenie, hogy ezek forrása gyakran ön és a másik iránt támasztott elvárásai. Több kompromisszummal elkerülhető a sok veszekedés, hiszen kapcsolata alapja, a szeretet megvan önök között.

Egészség Rendkívül erős, ellenálló a szervezete, de önnek is vannak azért gyenge pontjai. Az év első felében mindenképp iktasson be egy fogászati ellenőrzést, az év második felében pedig figyeljen oda az ízületeire, mert ha ezt elhanyagolja, bizony mozgásszervi problémái adódhatnak.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!