Kiss Zoltán Zéro numerológus szerint a sorsmissziószámunk megmutatja, melyek az alapvető jellemvonásaink, és hogy mi a feladatunk, küldetésünk a jelenlegi életünkben. Az is kiderül belőle, mi okozhat egészségügyi problémát, és hogyan tudjuk kivédeni azt.

Így számold ki a sorsmissziószámodat: Add össze egyenként a születési dátumod számjegyeit, majd az így kapott számot, ha szükséges, összeadással egyszerűsítsd egy számjegyűvé.
Például: 1972. 11. 09. = 1 9 7 2 1 1 9 = 30 = 3 0 = 3

A kalkulátorunkat is használhatod!

1
Gyakran túl sokat vár el önmagától és másoktól, lelki szinten ez állhat a testi panaszok hátterében. Szívritmuszavar, gerincproblémák, magas vérnyomás, szembántalmak, hajhullás fordulhatnak elő ennél a típusnál. A hajhullás minden más számú férfinál is azt jelzi, hogy egy erős anya vagy nő van a közelében.

Mi segíthet? Ne vegye annyira a szívére a dolgokat!

2
Hajlamos a szorongásra, a féltékenységre, gond lehet az önértékelésével. Ha pedig valamit nem tudunk elfogadni, megemészteni, akkor gyomor- és bélproblémák jelentkezhetnek, illetve a hölgyeknél a női szervek is érintettek lehetnek. (A páros szervek betegségei és a karikás szem általában párkapcsolati problémára utal.)
Mi segíthet? Ne legyen kishitű, és ne akarjon mindenkinek megfelelni!

3
Fokozottan hajlamos a kapkodásra, az idegeskedésre, az állandó rohanás okozza a legtöbb gondot. Légző- és mozgásszervi betegségek, idegrendszeri problémák, hipochondria, pánikbetegség, balesetek fordulhatnak elő ennél a típusnál.
Mi segíthet? Ne legyen szétszórt, ne hajtsa túl magát, próbáljon ki valamilyen relaxációs technikát.

4
Túlságosan kritikus önmagával szemben. Ízületi fájdalmak, reuma, köszvény, a csontrendszerrel és a gerincoszloppal kapcsolatos betegségek jelentkezhetnek.
Mi segíthet? Igyekezzen meglátni a pozitív dolgokat az életében, ne legyen merev, rugalmatlan!

5
Az érzelmek megélését illetően ütközik nehézségbe. Nehezen bízik meg az emberekben, időnként pedig egy kicsit rosszmájú lehet másokkal. A májjal, az artériákkal, az emésztőmirigyekkel kapcsolatos problémák, mióma, ciszta, daganat, magas vérnyomás, cukorbetegség lehet jellemző.
Mi segíthet? Fontos lenne, hogy megnyíljon a környezete előtt!


6
Önelfogadási problémái lehetnek, belső bizonytalanságát az anyagi biztonság megteremtésével igyekszik ellensúlyozni. Emiatt a vese, a petefészek, a női szervek (férfiaknál a prosztata) panaszai, pajzsmirigy-, mandula- és bőrbetegségek fordulnak elő ennél a típusnál.
Mi segíthet? Próbálja meg saját magában megtalálni a nyugalmat, a harmóniát!

7

Jellemző lehet rá a rugalmatlanság, elég rosszul viseli a változásokat. Emiatt meszesedés, kövesedés, sorvadások, törések, szűkületek, bőr- és fülproblémák, a térd, az alsó lábszár és a gerinc problémái a jellemzőek.
Mi segíthet? Ne legyen ennyire makacs és pesszimista, néha igyekezzen kicsit lazábban viselkedni!


8
A végletek embere, nagy szenvedéllyel veti bele magát az élet viharaiba. Fogproblémák, epepanaszok, gyulladások, pattanások, láz, égési sérülés, allergia, impotencia, meddőség, nemi betegségek, vérszegénység, szenvedélybetegségek fordulhatnak elő.
Mi segíthet? Ne akarjon mindig harcolni és győzedelmeskedni, próbáljon békét kötni saját magával és a világgal.

9
Nagyon érzékeny, empatikus személyiség, de hajlamos a borúlátásra. Szenvedélybetegségek (drog, alkohol, cigaretta), gyógyszerfüggőség, a vízháztartás problémái, depresszió, allergia, mérgezések jelentkezhetnek.
Mi segíthet? Acélozza meg magát egy kicsit, és ne meneküljön a realitás elől, vállalja fel a konfliktusait!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!