A Plútó, Szaturnusz, Merkúr és a Nap konjunkciója 2020. január 12-én lett pontos. Ez időtájt több türelemre és elszántságra lesz szükségünk. A Plútó-Szaturnusz konjukciója már 2019 év eleje óta hat ránk, és meg is marad 2020. decemberig. (Ugyan a Szaturnusz 3 hónapra átkukkant a Vízöntő jegyében tavasszal, de aztán visszalép).

A jelenlegi dátumot azért emeltük ki, mert ekkor teljesen egzakt, és a konjukcióba még a Nap (öntudat) és a Merkúr (értelem és intellektus) is bekapcsolódik. Így ez az esemény nagyobb jelentőséggel bír.

Ez a tranzit arra kényszerít bennünket, hogy erőfeszítéseinket vonjuk meg az életünk azon területeiről, amelyek már nem működnek jól, nem szolgálják a fejlődésünket. Ez lehet egy kapcsolat vagy munkahely, vagy egy bizonyos hit vagy magatartás. Az életében valami meghaladta hasznosságát, és visszatart bennünket, még akkor is, ha először nem vesszük észre.

A Plútó-Szaturnusz konjukciója komoly változásokat hozhat az életünkbe

Veszteségeket, nehézségeket vagy csalódást tapasztalhatunk meg, amikor megtudjuk, hogy mi az, amit el kell engedni, vagy meg kell változtatni. A legjobb a közelgő változást úgy megközelíteni, mint az elkerülhetetlen elfogadásával, és megtenni azt, amit meg kell tenni.

Ha figyelmen kívül hagyjuk azt, ami hamarosan nyilvánvalóvá válik, vagy makacsul megtagadjuk a változást, akkor az rendkívül megnehezítheti az életünket.

Az erkölcstelen vagy etikátlan viselkedés, például hazudás, manipuláció vagy a törvény megsértése súlyos következményekkel jár, amelyek tovább korlátozzák lehetőségeinket és szabadságunkat.

Fogadjuk hát el a változást! Hallgassunk intuícióinkra és hallgassuk meg a szakemberek tanácsát is. Itt az ideje a szándékos, átgondolt változásoknak!

Miután elengedtük az életünknek a korlátozó tényezőit, felhasználhatjuk az újonnan megszerzett határozottságunkat az új életszakasz megalapozására.

Ez egy lassú, evolúciós folyamat, amely új alapokat épít a következő évek virágzására.

Ha a Kos jegyében született:

Ön hatalmas intenzitással veti magát a karrierépítésbe. Ez a két bolygó önt extra életerőhöz juttatja, az általuk előidézett sorsfordító eseményekhez szüksége is lesz erre.

Ha a Bika jegyében született:

A Plútó és a Szaturnusz a tudatosodást kínálja önnek, ez pedig hatalmas erő, és bámulatos perspektívát nyit meg ön előtt, hosszú távon segíti az önmegvalósítását.

Ha az Ikrek jegyében született:

A Plútó és a Szaturnusz anyagi sikereket kínál önnek, de előbb el kell szenvednie valamilyen veszteséget.

Ha a Rák jegyében született:

A Plútó és a Szaturnusz most a hetedik sorsterületen halad át, ez a kapcsolatait érinti. A Plútó megtaníthatja önt az elkötelezettség mélyebb szintjére.

Ha az Oroszlán jegyében született:

A gyakorlati oldal kerül előtérbe, tényleges lépéseket tehet a megújulás felé, még akkor is, ha egyelőre nincs tisztában azzal, hogy életének mely részei működésképtelenek.

Ha a Szűz jegyében született:

A két planéta rákényszeríti önt a felelősségvállalásra. Megházasodhat vagy gyereket vállalhat ebben az időszakban.

Ha a Mérleg jegyében született:

A negyedik életterületen a Plútó és a Szaturnusz fő témája mindenképpen az eredethez a gyökerekhez való visszatérés lesz. Jó lesz észben tartania, hogy bár a múltat nem változtathatja meg, ám hogy azt hogyan értelmezi, az csak önön múlik.

Ha a Skorpió jegyében született:

A harmadik sorsterületen átutazó Plútó és Szaturnuszt nyugodtan tekintheti egyfajta tanulási folyamatnak. E bolygópárosnak az a célja, hogy leásson a mélybe és felszínre hozza azt a tudást, amelyre szüksége van a továbblépéshez.

Ha a Nyilas jegyében született:

A második sorsterület megköveteli, hogy készítsen számvetést, és sorra vegye, mi mindene van, egzisztenciálisan és érzelmileg. Hajlamos lehet mindent kihajítani, amiről úgy érzi, nem hiteles, nem igaz.

Ha a Bak jegyében született:

A Plútó és a Szaturnusz most az ön első sorsterületén halad át, amely rákényszeríti önt az önismeret elmélyítésére, és hogy újra meghatározza, ki is ön valójában. Ez egy totális regenerációs folyamat, hogy feltámadjon poraiból.

Ha a Vízöntő jegyében született:

A Plútó és a Szaturnusz az ön tizenkettedik sorsterületét látogatja meg, ez a spiritualitás világa. Egy finom változás indul be a pszichéjében, ami új életszemlélettel ajándékozza majd meg később.

Ha a Halak jegyében született:

Jelenleg a tizenegyedik életterületét látogatja meg a Plútó és a Szaturnusz, ez a terület testesítheti meg mindazt a szeretetet és támogatást, amelyet az ember az univerzumtól kaphat. Most módja van begyűjteni rengeteg energiát, és megújulni minden szinten!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!