Ez a 7 tárgy - és persze még rengeteg egyéb- jelzi, hogy aktuálisan nem kész az illető egy jól működő párkapcsolatra. Mindez akkor igaz, ha a 2. területen, a Szerelem, házasság (dél-nyugat) zónán található ez a 7 tárgy.
Más területen, más szobában, értelemszerűen mást rejtenek lelkileg-szellemileg.

1.,
Kaktusz
Magyar babonáink szerint a kaktusz az egyik legismertebb szereleműző tárgy. Tilos is fiatal lányoknak ajándékozni, mondván nem mennek férjhez.
A Feng Shui elvei szerint a szúrós, hegyes levelű növények jelzik, hogy sérült önbecsüléssel bír a növény tulajdonosa.
Úgy érzi ki kell harcolnia mások figyelmét, szeretetét. Ezzel a magatartásmintával pedig valóban könnyű messze űzni a bizalomra és bensőséges emberi viszonyokra vágyókat.

A kaktusz sérült önérzetre utal a Feng Shui szerint

2.,
Működésképtelen óra
A megállt óra arra utaló jel, hogy az illető a múltban él, az aktuális jelen helyett. Ragaszkodva egy olyan traumához, melynek a mai napig nem dolgozta fel élményét.
Mindez természetesen gátolja a továbblépésben, a jelen pillanat örömteli megélésében.
Ha megjavítható, javítassuk meg az órát!
Persze minden más tárgyra is vonatkozik ez a felszólítás, nemcsak órák esetében igaz.
Ha pedig elég elemet cserélni, tegyük meg azt!

3.,
Régi partnerek ajándékai, emlékei
A régi ajándékok őrizgetése arra utal, hogy a szükséges érzelmeken túlmenően dédelget az illető még érzéseket, vágyakat.
Könyörtelennek hathat sokaknak a teljes megszabadulás, ám ez a helyes eljárás a Feng Shui elvei szerint. Amennyiben ez nem megy még, akkor érdemes fekete zacskóba, dobozba zárni ezen tárgyakat, majd pár nap, hónap múlva megválni tőlük.

4.,
Törött, repedt, sérült tárgyak
Ne tartogasd, ne ragaszgasd! Válj meg tőle! Amikor valami törik, sérül, arra utal, hogy az illető sérül lelkileg.
Ilyenkor megvizsgáljuk milyen tárgy, miként sérül és ebből tudjuk meg mi is a valós lelki folyamat, mely a háttérben zajlik. Annak a dolognak lejárt az ideje, elmúlt a korszaka. Ideje új utakra térni!

5.,
Magányos embereket ábrázoló képek

Ha a helyiség 2. Szerelem, házasság (dél-nyugat) életterületen található, akkor mellőzzük a magányos motívumot. Itt utal magányra, elszigeteltségre, ha a képen, fotón, festményen egyedülálló embert látunk.

6.,
Ágy mellett egyetlen éjjeliszekrény
Egy éjjeliszekrény, miközben ketten használják az ágyat, azt mutatja ki bír nagyobb dominanciával.
Természetesen, aki birtokolja a tárgyat. Magányos embernél egy éjjeliszekrénnyel jelzi, hogy az eljövendő kapcsolatban nem egyenrangúak lesznek a felek.

7.,
Kosz, rendetlenség
A rendetlenség nem erősíti a magányt. A rendezetlen külső állapot, rendezetlen belső lelki-szellemi állapotra utal. Az eljövendő párkapcsolat pedig sok rendezetlenséget fog hordozni mind materiális, mind érzelmi formában. Érdemes rendet tenni éppen ezért. Hiszen a külső rend visszahat a belső rendezett lelkivilágra is.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!