A hét egy Hold-Jupiter együttállással indul, ami a Neptunusz kvadrátjával találkozik. Mindennél fontosabb, hogy megőrizzük realitásunkat, ami ezzel a konstellációval nem könnyű feladat… A koncentrálóképességünk sem valami fényes ilyenkor. Félreértések keletkezhetnek a mai napon, nem is azt mondjuk, amit akartunk. Komoly döntések meghozatalára egyáltalán nem alkalmas a mai nap.

A hét általános horoszkópja, május 20-26.

Kedden belép a Nap és a Merkúr az Ikrek jegyébe. A Merkúr ebben a jegyben otthon van, ezzel csak növeli a kommunikációs erejét, a Nap is ezt segíti elő. Ilyenkor az eszmecsere, a gondolatközlés felerősödik, valóságos szükségletünk a beszéd. Az is előfordulhat, hogy megváltoztatjuk a nézetünket, még kicsit füllenthetünk is, csak mert a rideg tényeket szinet unalmasnak érezzük. Kényes szituációkban, pillanatok alatt kimagyarázzuk magunkat. Óvakodnunk kell a felszínes gondolkodástól, a taktikázástól, ravaszkodástól. Ilyenkor előjön kereskedői vénánk, ügyesen közvetíthetünk, szeretünk bolhapiacra járni és alkudozni. Általában türelmetlenek vagyunk másokkal, főleg a nálunk lassabban gondolkodókkal. Ennek a bolygóállásnak hatása egy hónapig tart.

Szerdán a Mars az Uránusszal szextilt alkot, ez a konstelláció biztosítja számunkra a megfelelő idegi energiákat, jellemző vonásunk lehet ilyenkor a függetlenség szeretete. Vészhelyzetben azonnal tudjuk a megoldást, szívesen próbálunk ki új dolgokat. Ez a néhány nap, amíg hatása tart, teljesen alkalmas lenne a vakációnk eltöltésére, ugyanis nehezünkre esik az önfegyelem.

Csütörtökön a Hold-Plútó konjunkciója/együttállása lehetőséget ad az önelemzésre, vagy bármely önismereti kurzus megkezdésére. Jó alkalom lehetne egy Hellinger-féle családállításon részt venni. Akinek nincs efféle érdeklődése, az tartsa magát távol a féltékenykedéstől vagy a túlzottan birtokló magatartástól, ugyanis ezek a Plútó eszköztárai.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!