Hétfőn a Nap és a Vénusz konjunkcióban áll az Oroszlán jegyében és ez egész héten így marad, ez egy romantikus és szentimentális konstelláció, ami a gyengéd érzelmeink kifejezésére késztet minket, valamint izgalmakra és nagyszerűségre vágyunk. Érzékenyebbek vagyunk a környezetünkben lévő egyensúlytalanságra, arra törekszünk, hogy harmóniát találjunk mindenben. Szeretnénk valakihez tartozni, egy kicsit fárasztó lehet az, hogy folyamatosan elismerésre vágyunk, és ennek megfelelően mindent megteszünk azért, hogy külsőnk kifogástalan legyen. A körülöttünk lévő aura kedves, bájos és mindenképpen arra törekszünk, hogy átlag felettiek legyünk, vagyis a figyelem központjában akarunk lenni. Ez leginkább a Tűz elemű személyekre jellemző, de az introvertáltabb emberek is képesek ilyenkor kibújni a csigaházukból. Az Oroszlán érdekeltségű hölgyek ez idő tájt igazi romantikus primadonnává válnak! A szerelem benne van a levegőben, és jövedelmünk is megnövekedhet, no és az egonk is kissé erőteljesebbé válik.

Ezt hozza a hét az asztrológus szerint!

Hétfőn a Hold konjunkcióba kerül a Plútóval, ezt a napot felhasználhatjuk arra, hogy kiselejtezzük otthonunkból a már régen feleslegessé vált holminkat. Ha van egy kis pszichológiai érdeklődésünk, akkor jó alkalom az önelemzésre, vagy egy terápia megkezdésére. Tartózkodjunk a túlzottan birtokló magatartástól és a féltékenységtől.

Csütörtökön kialakul a Vízöntő jegyében a Telihold, ez felerősíti a késztetéseinket a társadalmi igazságosság iránt. Ezt kielégíthetjük társas érintkezéssel, társadalmi aktivizmussal. Érzelmi igényünk van arra, hogy hatni tudjunk nagyobb embercsoportokra, ilyenkor az emberiség egészével tudunk azonosulni. Most az érzelmeket egy sokkal tágabb, univerzálisabb keretben tudjuk értelmezni. Az idealisztikus szellemű Vízöntő Teliholddal az élvonalbeli ötletek birodalmában élünk.

Pénteken a Merkúr kvadrátot alkot az Uránusszal, ami fokozott mentális aktivitásban részesít bennünket. A kvadrát egy nehéz fényszög, de a briliáns és kiváló értelmet, ragyogó intelligenciát nem tagadja meg tőlünk. Ideges feszültség jelentkezhet. Türelmetlenek lehetünk, tapintatlanul mások beszédébe vágunk. Ez idő tájt megdöbbentő híreket kaphatunk, vagy valami váratlant tapasztalhatunk. Az izgalom vagy a szórakozás fokozott igénye miatt kevésbé vagyunk kiszámíthatóak. Pozitív oldalról tekintve megnövekedett képességünk van a dolgokat másik nézőpontból szemlélni. Egy kicsit hóbortosok és bolondériások lehetünk. Sokszor előfordulhatnak félreértések. A rugalmasság és a nyitottság kulcsfontosságú a váratlan események kezelésére. Autónkkal előfordulhatnak problémák.

Vasárnap a Mars átlép a Szűz jegyébe, itt gyakorlatiasabb életszemléletünk lesz. Célorientálttá, kritikussá és perfekcionistává válhatunk, mert a Szűz védi a "rendszereit", de a módszeresség előnyünkre válhat. A Szűz-Mars kissé ideges energia, nyugtalanná és aggodalmaskodóvá tehet bennünket. A Szűz felelős a hasi régiókért, a vékonybelek, a patkóbél, a puffadás és a belek mozgása is ide sorolható, a Mars miatt okozhat némi egészségügyi problémát.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!