Hétfőn a Kos jegyéből a Hold trigont vet a Nyilas-Jupiterre és az Oroszlán-Merkúrra. A Kos-Hold egy nagyon pozitív állás, egyenes és dinamikus energiákat képvisel. A Merkúr az Oroszlánban remek szervezőtehetséggel áld meg minket. A Jupiter, amikor ehhez a bolygópároshoz megérkezik, segíti az igazság pártatlan megértését.

A hét legfontosabb bolygóállásai

Szerdán a Vénusz jegyet vált, belép az állandóan aggodalmaskodó Szűz jegyébe, ez a bolygóállás felerősíti boncolgató hajlamunkat, ami leginkább önmagunk felé irányul, de legtöbbször mások túlzott kritizálásához vezet. Ha vissza tudjuk fogni éles, kritikus hajlamunkat, akkor csodálatos és fegyelmezett partnerekké válhatunk.

Csütörtökön a Vénusz és a Mars egy konjunkciót alkot az égen, ilyenkor szexuális energiával el leszünk látva rendesen, a Marsot és a Vénuszt olyan párként kell kezelni, amely együtt jelképezi az intim kapcsolatunknak széles skáláját, romantikus érzéseinktől az erotikáig, szépérzéken keresztül a szexuális vonzódásig. Vénusz - gyengédség, Mars - szenvedély: mindannyian zsigeri módon azonnal észleljük jelenlétüket. Egész héten orbiszon marad, tehát érvényesül még a hatása.

Pénteken belép a Nap a Szűz jegyébe, ilyenkor felerősödik céltudatosságunk, az alaposság nyújt számunkra biztonságot. Ügyesen és lelkiismeretesen teremtjük meg egzisztenciánkat. Hamar mondunk másról véleményt, igaz elfogulatlant, de azt nem viseljük el, hogy valaki a mi gyengéinkre figyelmeztessen. A tisztaság, a rend ilyenkor mindig jobban foglalkoztat bennünket.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!