Hétfőn az Uránusz trigont alkot a Vénusszal, romantikus kapcsolatot létesíthetünk, amelynek lesz valamilyen különlegessége. A ma induló viszonyoknak közös jellemzője a játékosság és a könnyedség.

Kedden az Uránusz a Marsunkat veszi célba, önbizalmunk nagyfokú és szívesebben próbálunk ki új dolgokat. Alkalmunk lesz megmutatni másoknak valódi, igazi énünket, és, hogy mi mindenre vagyunk képesek, nemcsak a szerelem terén. Használjuk ki az utunkba kerülő lehetőségeket és tartsuk jobban kezünkben életünk irányítását. Mind több lehetőségünk adódik a szabadságra, használjuk ki ezt is és rá fogunk jönni, hogy mihez kezdjünk vele.

Szerdán az Uránusz a Holdat kvadrálja, váratlanul problémák állhatnak elő otthonunkban, tartsunk biztonsági ellenőrzést és legyünk óvatosak. Váratlannak tetsző problémák állhatnak elő hitvesünkkel is, vagy amit már régóta besöpörtünk a szőnyeg alá, az most nem marad ott. Ha a feszültség nagyon súlyos volt, akkor egyik fél veheti a kalapját, vagy valamilyen más formában állhat elő a szakadás. A kapcsolatok változásra szorulnak ilyenkor, még a jók is.

Csütörtökön a Merkúr jegyet vált és átlép a Szűz jegyébe, ilyenkor kritikusabban mérlegeljük a helyzetünket és problémáink valamennyi oldalát, erre a nagyfokú józanság és a gyakorlatias megközelítés tesz képessé. Mindez azonban mégsem szünteti meg az aggodalmaskodást, szervezőképességünk gyengébb a megszokottnál. Annyira elmerülhetünk a részletekben, hogy nehezebben látjuk át az egészet. Ilyenkor viszont könnyeben megbirkózhatunk az igényes szellemi munkákkal. Rengeteg nagyfeszültségű energiával találkozhatunk, amelyet le kell vezetni, hogy el tudjuk kerülni a gyomorpanaszokat és a migrént.

Pénteken Újhold lesz a Szűzben, ez az Újhold felhívja a figyelmünket, hogy hol vagyunk elakadva. Itt az ideje, hogy rendbe hozzuk a szervezetünket, ezt elősegíti a méregtelenítés, léböjt.. Új költségvetést állíthatunk fel, ami megfelel jelenlegi pénztárcánknak, a pénz körüli célok jól megfogalmazódnak az Újhold alatt. Hallgassuk meg a lélek késztetéseit, ennek hasznát vesszük, ne feledjük, a Szűz egy gyakorlatias jegy.

Vasárnap az Uránusz a Merkúrral csodálatos trigont alkot, ez ideális minden olyan munkára, amely eredetiséget igényel. A megnövekedett nyitottság az intuícióra és a befelé tekintésre jó hatással van, és áttörést eredményezhet minden ügyünkben.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!