Hétfőn a Nap szextilt alkot a Holddal, ami kiegyensúlyozott otthoni légkört teremt. A béke és a jólét érzése segíti az élet legtöbb területének a zökkenőmentes működését. A szakmai és a magánélet harmóniába kerül.

Kedden a Nap és a Jupiter trigont alkot az égen, ez egy nagyon jóságos sugárzás, lehetőséget ad nekünk a személyes, lelki és anyagi növekedésre, vagy el is utazhatunk valahová. Meleg és barátságos hangulatot ápolhatunk mindenkivel. Önbizalmunk megnövekedhet, a világ tetején érezhetjük magunkat. Elégedettek vagyunk és nagylelkűek, mások is viszonozzák ezt nekünk. Fizikai energiánk megemelkedik, amit sportban levezethetünk.

Szerdán a Jupiter végre megindul előre, amit eddig megtagadott tőlünk felsőoktatással, joggal, vagy utazással kapcsolatosan, most annak haladását elősegíti, és barátságosabb arcát mutatja felénk. Kiköveteli az új szemléletmódot, de elénk tárja minden erőfeszítésünk gyümölcsét.

Csütörtökön a Vénusz együttállásba kerül a Nappal, és egészen pontosan 20-áig kísérik egymást, ezt a nagyon szép időszakot felhasználhatjuk arra, hogy szeretteinkkel közös örömeinkben osztozzunk, boldoggá tegyük egymást. Nagyszerű lehetőség művészetekkel kapcsolatos programokat tervezni, vagy arra is alkalmas ez az időszak, hogy valamilyen kreatív tevékenységben fejezzük ki harmónia igényünket. A pénzügyeink kezelése is könnyedén megy ilyenkor. Ez az idő ideális arra, hogy új szerelmi kapcsolatot kezdjünk, vagy meglévő partnerünkhöz szorosabban kötődjünk.

Ugyanezen a napon a Vénusz trigont kap a Jupitertől, a boldogság most minden formája elérhető: emberek, tárgyak vagy belső öröm. A Vénusz jelenti a pénzt, a Jupiter a gazdagságot, így a mostani befektetéseink nagy előnyökkel járnak. Amit ez az időszak kínál az a társadalmi események, pénzügyi értékek, nagyszerű időszak a randizásra, nagy népszerűségnek örvendhetünk. Most könnyen vonzunk magunkhoz új szerelmet, vagy akár eljegyzést a meglévő partnerrel. Egyetlen nehézséget az önfegyelem jelent, kicsit lustábbak lehetünk, és nem mondunk nemet a finom ételekre. Ideális alkalom a nyaralás megkezdésére a nyugodt, stresszmentes időszak miatt.

Még a mai napon az Uránusz megkezdi hátráló mozgását, amely öt hónapon keresztül tart. Eltörli a jelenlegi szabályokat, új normákat, új viselkedési szokásokat hoz nekünk, rengeteg kihívással szembesít bennünket, hogy átlássunk a hiedelmeink korlátjain. Ennek hatásairól rövidesen bővebben is írunk!

Vasárnap a Merkúr jegyet vált, átlép az Oroszlán jegyébe, ilyenkor gondolkodásunk magabiztosabb, a hangsúly a célon van, a részletek most nem olyan fontosak, meggyőzőbbek vagyunk és rengeteg dicséretet várunk. Hatása egy hónapig tart.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!