Hétfőn a Jupiter átlép a Bak jegyébe, a Jupiter egy tűz elemű planéta, amely eddig otthon volt a saját jegyében, hogy a bőséget és az optimizmust sugározza. A Nyilas jegyében növelte a szellemi tudatosságunkat, most pedig átlép a higgadt Bak jegyébe, amely föld elemű és a praktikusság híve, a realizmus jelölője és szüksége van a kézzel fogható eredményekre. Jupiterrel a Bakban tisztességesen kell viselkednünk, és csak úgy boldogulhatunk, ha betartjuk a törvényeket. Egy évig marad a Bak jegyében, hosszabb elemzésekkel is jelentkezünk majd a témában!

A hét horoszkópja

Ezen a napon más is történik velünk: a Vénusz szintén a Bak jegyéből szextilt alkot a Marssal, amely Skorpió jegyében tartózkodik. Ez a konstelláció kedvez a romantikus és szexuális ügyeknek, az érzékiség most erős. Ha most kezdődik valakinek új kapcsolata, az valószínűleg tartósan meg is marad, mert mindkét jegyre jellemző a megfontoltság. E planétapáros 5 napig nem engedi el egymás kezét.

Kedden a Merkúr a Skorpió jegyéből szextilt alkot a Plútóval, ilyenkor több pszichológiai áttekintéssel rendelkezünk, mint általában. Hajlandók vagyunk a dolgok felületénél mélyebbre nézni. Türelmesebbek vagyunk a megszokottnál, képesek vagyunk ilyenkor stratégiai döntéseket hozni. Ezen a napon a Hold szextilt alkot a Jupiterrel, és mi tanúbizonyságát adjuk nagyvonalúságunknak, már csak azért is, mert a Hold a Halakban lesz. Minden rászoruló embernek szeretnénk segíteni.

Szerdán a Hold beéri a Neptunuszt együttállással a Halak jegyében, az érzések ilyenkor határtalanok, és könnyen megtéveszthetőek vagyunk, vagy mi is megtéveszthetünk másokat és hajlamosak lehetünk a csalódásra. Az alkohol fogyasztása nagyon veszélyes lehet, a nélkül is elég kótyagosnak érezhetjük magunkat. Kapcsolataink igen bonyolulttá vagy zavarodottá válhatnak a mai napon. Az erkölcsi hanyatlás ellen jó módszer, ha jótékonysági munkát végzünk, a vallás vagy a lelkiség más formái is vonzhatnak bennünket.

Csütörtökön a Merkúr trigont alkot a Holddal, érzelmeinket és gondolatainkat össze tudjuk egyeztetni. A gondolkodás és az érzelmi mélység jó összjátéka ez a bolygóállás. A helyzeteket és az embereket biztos ösztönnel becsüljük fel és ítéljük meg. Szellemileg frissek vagyunk és alkalmazkodóak. Józan gondolkodásunknak és jó megfigyelő képességünknek ma hasznát vesszük.

Pénteken a Nap trigont alkot a Holddal, most nagyon jól kezeljük a személyes lehetőségeinket, az eredmények zökkenőmentesek. Ma pozitív és új kapcsolatok jöhetnek létre. Megfelelő időszak a kapcsolati problémák javítására.

Szombaton a Nap a Neptunusszal kvadrátot alkot, a hatása néhány napig érvényesül. Az életenergiánk gyengébb, olyan mintha az akkumulátoraink lemerültek volna, fáradtság várható. Kisebb csalódások egyértelműen érhetnek a mai nap folyamán, de azért ne merüljünk el az önsajnálatban, amelyet ez a konstelláció gyakran hoz. Ha lehet művészi vagy a spirituális hajlamainkat éljük ki, ez is egy levezetési csatorna.

Vasárnap a Hold jegyet vált, átlép a Bika jegyébe, ilyenkor a természet vonz bennünket, a társasági élet is kiemelt jelentőséget kap. Először trigont vet a Jupiterre, ez vonzza a pozitív lelkiállapotot és a kedvező körülményeket, majd később együttáll az Uránusszal, ilyenkor intuíciónk magas és nyitott a fejlődésre.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!