Hétfőn a Merkúr jegyet vált, átlép a Nyilas jegyébe. Ilyenkor gondolkodási szabadságra vágyunk, optimista, előre tekintő módon gondolkodunk, kommunikálunk. Ötleteink, meglátásaink általában nagyon jók, de valószínűleg bölcs dolog lenne tapintatosabban kommunikálni, mert őszinteségünket sértő lehet. A tudás iránti szomjúságunk szinte kielégíthetetlen ilyenkor. Legjobban akkor tanulunk, ha szabadon engednek bennünket gondolkodni, és valóban érdekel bennünket az a tantárgy. A Nyilasban a Merkúr mindig érdekes témákat vet fel, és csodálható a lelkesedésünk, de valóban inkább kinyilatkoztatunk és prédikálunk, ami nem mindig nyeri el környezetünk tetszését.

Ezt hozza a hét az asztrológus szerint

Szerdán a Vénusz együttáll a Szaturnusszal: ez pénzügyileg átgondolt, megfontolt később nagy hasznot hozó üzleteket jelez. Az érzelmek ilyenkor kissé hűvösek, mondhatni lefagyottak, ez némely embertípusra úgy hat, hogy akár le is zárhat egy kapcsolatot, mert túlzottan elhagyatottnak érzi magát. Az amúgy is zárkózottabb embereket nem ijeszti el ez a helyzet.

Csütörtökön az Ikrek jegyében kialakul egy Telihold, ez segít megfogalmazni felismeréseinket, és mélyebb összefüggésekre lelhetünk rá. Hagyjuk, hogy a vágyaink vezessenek. Mivel a Nap a Nyilas kalandos jegyében van, ünnepségekre, váratlan üzenetekre, meglepetésekre számíthatunk.

Pénteken a Vénusz együttáll a Plútóval, ez egy "mindent vagy semmit" jelentő energia. A vonzerő a rendelkezésünkre áll, de a szerelmi dolgainkat nem szabadna kényszeríteni, vagy manipulálni. Összpontosíthatunk a szerelmi életünkre, de járjunk el becsületesen. Most végleg elszánhatjuk magunkat a párkapcsolatban a szakításra vagy az elköteleződésre. A megszállottság is szerepet kaphat szerelmi életünkben valamilyen szinten.

Szombaton a Mars a Neptunusszal és a Holddal nagy trigont alkot a víz-elemben. Az intuíció, az együttérzés felerősödik mindenkiben. A gyakorlati kérdések most egyáltalán nem foglalkoztatnak bennünket, a szabadidő kellemes eltöltéséhez valamilyen kreatív vagy szórakoztató tevékenységet keresünk. Kellemesen inspirálódhatunk, szerelmi vágyaink forróan teljesülnek.

Vasárnap a Jupiter pontos trigont alkot az Uránusszal, ez egy szerencsés konstelláció, hatása több hétig is tarthat. Ez az az idő, amikor valami újat is kipróbálhatunk, az új frizurától a tengerentúli kalandig. Most kockázatot is vállalhatunk és bízhatunk a sikerben. Extra igényünk van az új területek felfedezésére. Különösen nagy előnyünkre lehet, ha úgy éreztük életünk eddig stagnált.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!