Hétfőn a Nap belép a Vízöntő jegyébe, ilyenkor kiemelkedő tulajdonságunk, hogy nem vagyunk hajlandóak követni a kijelölt és megszokott utat, fejlődésünk érdekében hajlandóak vagyunk az elavult módszereinket lecserélni, és szeretnénk megszabadulni mindenféle szabálytól, az egész gondolkodásunk, hozzáállásunk megújulhat. Idealizmusunk erős, és véleményünkhöz meglehetősen ragaszkodunk. A Vízöntő jegyűek nagyon okosak, és ez idő tájt mi is nagyra értékeljük a haladást és az intellektuális dolgokat. Az őszinteséget is fontosnak tartjuk. Az előítélet egyáltalán nem jellemző ránk, igyekszünk mindent elfogulatlanul szemlélni.

A hét általános horoszkópja, január 20-26.

Kedden a Hold kvadrátot alkot a Neptunusszal, kerüljük el a pénzzel kapcsolatos feladatokat, az új üzleti kezdeményezéseket, mert a Neptunusz írja most a forgatókönyvet, és abban nagyon sok megtévesztés szerepelhet.

Szerdán a Nap belefut az Uránusz kvadrátjába, ez a konstelláció meglehetősen nagy rugalmasságot igényel tőlünk, mert most belépett a bizonytalanság szakaszába. Feltételezhetően érezzük a közelgő változások feszültségét, másrészről pedig ez az idegesség kiszámíthatatlan viselkedést eredményezhet, hirtelen "irányváltást" és akár balesetet is eredményezhet. Egyébiránt mások részéről is ki lehetünk téve váratlan kitöréseknek. Számolhatunk még az autónk vagy a számítógépünk hibás működésével.

Csütörtökön a Vénusz szextilt alkot a Jupiterrel, ez a nap és még néhány következő teljesen alkalmas a bulizásra és a szerelmi életre. Ez a tranzit a szerencse mutatója, ajándékot is kaphatunk, és pénzügyeink jól alakulnak, nagyvonalúan viselkedhetünk ilyenkor és a kapzsiságot hírből sem ismerjük. Ez idő tájt megnőhet népszerűségünk, érzelmeink láthatóak rajtunk és vonzóbbak leszünk, mint általában. Nagyszerű alkalom a randevúzáshoz, de az egyszerű baráti kapcsolatok is boldogabbá tesznek bennünket. Utazásaink is jól sikerülnek, sokat megtudhatunk más kultúrákról. Szerencsénk lehet még a felsőoktatásban és a jogi ügyekben.

Pénteken Újhold lesz a Vízöntő jegyében, az Újhold rendszerint az új lehetőségek kezdete, így van ez most is, csakhogy a Vízöntő egy meglehetősen bizonytalan jegy, ráadásul a függetlenségét erősen érvényesíti, ez lázadáshoz és impulzivitáshoz vezethet. Ennek az Újholdnak a kezelési módja a nyitottság és a rugalmasság. Az a legjobb, ha kikutatjuk, miért érezzük magunkat nyugtalannak, mi okozza a közelgő káosz érzetét. Ez az Újhold is megszabadíthat bennünket a rossz szokásainktól, és sok lehetőség előtt nyitja meg az ajtót. Alkalmas lehet ez az időszak a függőségek megtörésére.

Szombaton a Merkúr és a Mars között egy szextil alakul ki, ez a konstelláció felgyorsítja az elménket, erős céltudatossággal és kezdeményezési képességgel áld meg bennünket. Nagyon sok munkát tudunk elvégezni meglehetősen rövid idő alatt. Olyan harci szellemet és bátorságot érzünk most magunkban, hogy szinte mindenre képesek vagyunk, előnyben részesíthetünk most olyan feladatokat, melyek nagyobb erőfeszítést igényelnek.

Vasárnap a Vénusz kvadrátot alkot a Marssal, ez a konstelláció növeli a nemi vágyat, de kapcsolati nehézségeket is okozhat. Ha ön szingli, most erősebb és vonzóbb kisugárzás lengi körül, ha randevú is létre jön, azt nem kíséri feltétlen tartósság. Ha jó kapcsolatban él, akkor valószínűleg semmilyen nehézség nem fenyegeti, ha nehezebb a kapcsolata, akkor most valószínűleg nehezebb kimutatni a szeretetet, és talán ennek az okát nem is most kell feszegetni… Ezt a tranzitot általában az önkontroll hiánya uralja, és ha egy erőszakos emberrel van kapcsolatban, akkor az illető nagyon nehezen viseli a visszautasítást. A kompromisszum segít elkerülni az ellenségeskedést.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!