Hétfőn a Vénusz kvadrátot alkot a Bika-Holddal, ilyenkor nem szeretünk háztartási munkát végezni, de munkába se akaródzik menni. Legszívesebben otthon maradnánk, és pizsamában és egy jó meleg zokniban lustálkodnánk.

Kedden a Hold átlép a mozgalmas Ikrek jegyébe és oppozíciót alkot a Marssal, az Uránusz hátráló helyzetéből megáll - ez sajnos robbanásközeli helyzeteket teremt, káoszosan indul a nap, és sajnos a folytatás sem ígérkezik nyugodtabbnak…. A zűrzavarnak egyhamar nem lesz vége.

Szerdán a Neptunusz szextillel fényszögeli a Merkúrt - ha akad valamilyen nyugis elfoglaltság, akkor az le tud hozni minket a stresszről, vagy bármilyen kreatív elfoglaltságba is kezdhetünk - ellenkező esetben ez a nap csak a keddi folytatása lesz…

A Merkúr a Napot konjunktálja egész héten, ez különösen éles észjárásra és kommunikációra utal, kedvező helyzetben vagyunk, mert a labda nálunk van. Csak az a stacioner Uránusz ne lenne… ez "kisöpri" a régit és behozza az újat. Amikor ugyanis a retrográd mozgásból stacioner időszakra vált egy bolygó, az egy nagyon erős tranzit, hozhat sorsszerű, megkerülhetetlen fordulatokat. Azt is érdemes tudni, hogy a fordulat napja körüli idők lehetnek eseménydúsak, kiszámíthatatlanok. Ahol a horoszkópban a stacioner bolygó tranzitál, ott energiák gyűlnek össze, ez tehát hangsúlyos pontja a képletnek.

Pénteken Telihold lesz a Rák jegyében, 20 fokon. Mellette lesz egy holdfogyatkozás is. Tehát a Hold a Rák jegyéből szemben áll a Nappal, amely konjunkcióban áll Merkúrral, így a központban a kommunikáció áll, a hideg, könyörtelen, diktatórikus Szaturnusz és Plútó befolyásoltsága alatt. A Hold érzelmileg nagyon mélyen hat ránk, ha érzékeny emberek vagyunk, akkor meg kell tudnunk magunkat védeni, ha erősebbek, akkor a család kiszolgáltatottabb tagjaira is vigyázzunk.

A Holdfogyatkozás miatt ez a Telihold a szokásosnál erősebb lesz, élesebben fókuszba helyezi az otthont, a családot és az intim viszonyokat, konfliktusok és válságok előfordulhatnak, amelyek elviszik az energiánkat. Az érzelmek és az ösztönök - a Hold megfelelői - Holdfogyatkozáskor érik el a csúcspontjukat. Használjuk ki a megnövekedett érzelmi erőinket és intuícióinkat az emberi kapcsolatainkkal kapcsolatos kihívások leküzdésére.

A Nappal szembenálló Holdfogyatkozás hangsúlyozza az élet polaritásait. A Merkúrral szembenálló Holdfogyatkozás érzelmi torzítást és polarizált gondolkodást okoz, félreértést és túlérzékenységet eredményezhet. A Szaturnusszal szembenálló holdfogyatkozás a magány és a szomorúság miatt az érzelmek megosztásának nehézségét hozhatja vagy hajlamot a depresszióra. A Plútóval való szembenállása miatt viszont érzelmeink a szélsőségig fokozódhatnak.

Szombaton az Uránusz elindul előre, egyenesbe fordulása után készen állunk és hajlandóak vagyunk a pénzhez álló viszonyunkat megváltoztatni. Az Uránusz nem megszokott módon, de ebben segítségünkre lesz hosszú távon. A mostanában végzett változások valóban hozzájárulnak ahhoz, hogy később nagyobb stabilitást elérhessünk.

Vasárnap a Plútó, a Szaturnusz, a Merkúr és a Nap 22 fokra ér a Bakban. A Plútó és a Szaturnusz közötti konjunkció miatt szükségünk lesz nagyobb türelemre és elszántságra. A mai nap azért fontos, mert bekapcsolódik a Merkúr, mint az értelem, és a Nap, mint az öntudatosság. Ez a négyes fogat rákényszerít bennünket, hogy vonjuk meg erőfeszítéseinket azokról a területekről, melyek már diszfunkcionálisak


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!