Hétfőn a Nap még kvadrátot alkot a Marssal, nyugtalanok lehetünk, mert hajt bennünket a cselekvési vágy. Lehet, hogy a túlzott lelkesedésünk nem lesz szimpatikus a többi ember számára, mert esetleg tolakodónak tartanak. Ez az energia feszültséget és frusztrációt hoz létre, ami heves viták kitöréshez vezethet.

Kedden a Hold trigont alkot a Vénusszal, amely gyengédséggel, harmóniával és barátsággal jár, ez a nap alkalmas a kikapcsolódásra, a szórakozásra, ilyenkor könnyen új barátokat szerezhetünk. Ha randevút tervezünk, érdemes erre a napra időzíteni. A kreativitás, a művészeti és a zenei lehetőségek ilyenkor felszabadítanak bennünket, lehet kényeztetni magunkat masszázzsal vagy egy új frizurával. Ideje bulizni menni, szórakozni.

Szerdán a Nap kvadrátot alkot a Neptunusszal, ez a konstelláció legyengít mindannyiunkat, nehezen szánjuk rá magunkat a napi rutin megkezdésére. Az egészségünket érintő kérdések is felmerülhetnek a mai nap folyamán. Bizonyos események vagy más emberek zavart okozhatnak bennünk, és arra kényszerülünk, hogy esélytelenségünk ellenére is küzdjünk. Egy ilyen konstelláció alatt nem ritka, ha ok nélkül is bűntudatunk van vagy bizonytalannak érezzük magunkat. Nem a legjobb időszak üzleti tárgyalásokhoz, nagy esélye van annak, hogy kihasználnak bennünket. Műtétekhez sem megfelelő időpont, mert elfertőződhetnek a sebek, és a legyengült szervezet miatt lassú a regenerálódás. A személyes kapcsolatokban is előfordulhatnak csalódások. A kreativitás és a fantázia, a művészet, a zene viszont ebben az időszakban szárnyakat ad. A vallás és a lelkiség vagy a szertartás más formái segíthetnek visszaszerezni a hitünket.

Csütörtökön a Mars és a Neptunusz konjunkciót képez a Halak jegyében. Így együtt ez egy nagyon furcsa energia, romantikus érzéseink támadnak, mindemellett kissé paranoidok lehetünk, és félelmet érzünk. A szerelmi kapcsolatok előnyeit élvezhetik ennek a varázslatos hatásnak, a randevúkat túlcsorduló romantika és erős szenvedélyek jellemzik. Ezzel az energiahatással gyógyíthatunk is, ha van ilyen irányú képességünk, az most erőteljesen megnyilvánul.

Pénteken a Hold a Halakból trigont alkot a Merkúrral, ekkor végre újból éles kontúrban, világosan látjuk az eseményeket. A szokásosnál fontosabbak lesznek a barátok, családi összejövetelt is érdemes szervezni. A személyes beszélgetéseket részesítjük előnyben, szeretünk minden régi családi történetet meghallgatni, még ha már vagy hússzor hallottuk is.

Szombaton a Hold átlép a Kos jegyébe, erőteljes vágy van bennünk valamit elindítani, elkezdeni, az úttörő impulzusok erősek. A fölösleges energiát legjobban a fizikai aktivitásban lehet levezetni.

Vasárnap a Hold a Vénusszal szextilt alkot. Kedvező konstelláció, mindenféle szórakozáshoz, bulizáshoz, kedveskedéshez, szerelmeskedéshez, ismerkedéshez ideális időpont.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!