Hétfőn a Jupiter trigont alkot a Nappal: ez a jó érzések és a jó közérzet ideje, amikor is részt akarunk venni az örömökben, és úgy tűnik az élet nagy kihívásai eltűntek. De mivel ez egy szerencsés tranzit, tökéletes időpont arra is, hogy erőfeszítéseket tegyünk az előrelépés érdekében. Ne hagyjuk ezt a napot elveszni, most érdemes befektetésre alkalmas tevékenységeket keresni! Nyaralásokra még ne tegyünk foglalásokat, mert azoknak a kimenetele még kissé bizonytalan.

Kedden a jókedv ugyanúgy folytatódik, hiszen a Hold és a Vénusz alkot egy szextilt, ami harmóniával, barátsággal és gyengédséggel jár. Könnyen kötünk barátságokat, beszédes hangulatban leszünk, és lehet, hogy egyelőre még csak a neten, de az új kapcsolatok tartósnak bizonyulnak. A régen fennálló, boldog kapcsolatokban ma őszinte szeretettel ajándékozzák meg egymást a felek. A Hold-Vénusz fényszöge egy nagyon szórakoztató tranzit. Ha még otthon is kell maradni, csapunk egy nagyon hangulatos estét, filmnézéssel, este sétával, grillezéssel.

.

Szerdán a Nap átlép az Ikrek jegyébe, ilyenkor megnő a vágyunk az információgyűjtésre és annak megosztására. Rugalmasabbak vagyunk, az új helyzetekhez gyorsabban alkalmazkodunk. Nem unatkozunk, mert mindig van téma és ilyenkor kapunk elég mentális stimulációt, hamar átvesszük környezetünk hangulatát. Sok barátot gyűjthetünk magunk köré, de az intimitás egyébként sem könnyű az Ikreknek, most pedig a hátráló Vénusz miatt kifejezetten nehéz. Ezen időszak alatt érzelmeink felületesek is lehetnek, és hát az Ikrek szétszórtsága bizony ránk is jellemző. Az Ikrek híres az állhatatlanságáról, mostanában a mi jelszavunk is az, hogy "egyszer élünk". A nyugtalanság ilyenkor gyakori vonásunk. Érdekesek lehetünk és szellemünk lenyűgöz mindenkit, változékonyságunk szédítő.

Csütörtökön a Hold az Uránusszal konjunkciót alkot, legyünk óvatosak a tárgyalásaink idején, valami rendkívüli dolgot szeretnénk létrehozni, de erre még legalább egy napot várni kell, ugyanis a balzsamos Holdfázisban vagyunk, ez a behúzódás ideje.

Pénteken azonban már Újhold keletkezik az Ikrek jegyében, új lehetőséget kapunk a friss kezdetekre, végre alkalmunk lesz belevágni a rég halogatott terveinkbe. Találjunk új módszereket a tanulásra is!

Szombaton a Mars és az Uránusz szextilt alkot egymással, ez a konstelláció megnöveli a szórakozás és az izgalom iránti vágyunkat. Az indulás sokszor a legnehezebb lépés, ezért vegyük igénybe ezt az impulzív energiát, amennyire lehet. A szerencse a bátraknak kedvez, igaz ez a szerelemre is…

Vasárnap a Hold együttáll a Vénusszal, ez egy nagyon romantikus nap, a szerelmeseknek kedvez. Ha ön már nem abban a korban van, hogy az efféle örömök izgalomba hozzák, a művészetekben is sok örömöt lelhet.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!