Hétfőn a Mars, Jupiter és a Plútó között létre jön egy konjunkció, ez egy bombaerős konfiguráció, hihetetlenül növeli az ambíciót és a hatalom iránti vágyat. Az önzés iránti hajlamunk könyörtelen viselkedéshez, akár erőszakhoz is vezethet, ha azt érezzük, valami megakadályoz bennünket szándékainkban. Olyan hatalmas energia tombol bennünk, hogy szinte lehetetlen megfékezni bennünket, és veszélyes, ha akadályokba ütközünk, mert mi magunk sem tudjuk kézben tartani a helyzetet. Ez egy jó alkalom, ha önállóan tudunk dolgozni, vagy van valami szenvedélyünk, lesz elég tartós energiánk a kitűzött feladataink elvégzéséhez. Ez a konstelláció meglehetősen sok mindenhez felhasználható, de ha kedvesünkkel töltjük ennek a tranzitnak nagy részét, akkor próbáljuk meg nyers erőinket transzformálni. Ennek az energiabombának a hatása egész héten tart. Pláne ilyen folytatással…

Ezt hozza a hét az asztrológus szerint

Kedden Újhold lesz a Kos jegyében, amit arra kell felhasználnunk, hogy a valódi énünket mutassuk meg a világnak. Most lehetőséget kapunk az újjászületésre, ez arra sarkal bennünket, hogy kipróbáljunk néhány új dolgot, személyes céljainkat megugorjuk. Kockázatot is vállalhatunk, mert érezzük magunkban a cselekvő impulzust, és ki akarjuk fejezni valódi természetünket, versenyszellemünket. Elindíthatunk egy teljesen új projektet.

Szerdán a Hold a Kos jegyéből kvadrátot vet a Bak jegy végén kialakult stelliumra, még inkább aláhúzza annak a konstellációnak a harci szellemét.

Csütörtökön-pénteken a Vénusz trigont alkot a Jupiterrel, ezzel a konstellációval jókedv, optimizmus és sok szeretet, de még inkább boldogság jár. Ez az egyik legjobban várt tranzit, különösen azokat érinti, akik szerelemre vágynak. Ez a nap nyilvánvalóan alkalmas arra, hogy ha volt mostanság nézeteltérésünk a párunkkal, akkor azt megbeszéljük, tisztázzuk. A Vénusz a pénz, a Jupiter a vagyon, tehát a most induló befektetések kiválóan gyarapodnak.

Szombaton-vasárnap minden megsokszorozódik, mert a Vénuszhoz becsatlakozik a Hold, a Jupiter pedig beéri pontosan a Plútót, tehát az egész heti szuper energia megsokszorozódik. A Vénusz-Plútó trigonja intenzitással, szenvedéllyel egészíti ki ezt a hatást. Érzelmeink elmélyülnek, a másik fél számára örömöt és elégedettséget nyújtanak. Megfelelő időszak az intim kapcsolatokhoz, mert növekszik a szeretet iránti vágy.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!