Hétfőn a Mars belép a Vízöntő jegyébe, ilyenkor jobban élvezzük a szokatlan emberek társaságát, és mi is jobban ragaszkodunk függetlenségünkhöz. A Mars tüzes bolygó, de ilyenkor felerősödnek intellektuális tevékenységeink is, a Vízöntő hatása miatt. Agresszivitásunk csökken, mert a Mars ebben a jegyben veszít erejéből. Ez időtájt meglehetősen kreatívan gondolkodunk, és helyre van szükségünk, hogy magunk legyünk. Az intimitás ilyenkor frusztráló lehet, mert nem kívánjuk a másik fullasztó közelségét.

Kedden a Mars konjunkciót alkot a tíz napja jegyet váltó Szaturnusszal, ennek az egymásnak ellentmondó bolygóállásnak a témája mindig valamilyen ellentétpár, impulzivitás és apátia, energia és tétlenség. Igyekezzünk megőrizni kiegyensúlyozottságunkat, és ellavírozni az erős hatások ellenére.

Szerdán a Hold belép a Rák jegyébe, ez a holdnak a legérzelmesebb pozíciója. Ugyanis itt "otthon van", mivel a Rák természetes uralkodója. Ilyenkor jellemzően a békét, a megbékélés lehetőségeit keressük, és erős kötödésünk van a múlthoz. Néha irracionálisan viselkedhetünk. Hűségessé tesz ez a holdállás, és meglepő humorérzékkel áld meg, ami átsegít a problémákon.

Csütörtökön este a Hold átlép az Oroszlán jegyébe, ilyenkor mi is nagyon szeretünk a figyelem központjában állni, vagyis imádjuk a reflektorfényt, élvezzük a szórakozást másokkal, és szükségünk van arra, hogy mi vezessük a családot. Ez a Hold meglehetősen kreatív pozíciója. Időnként meglehetősen lusták és kényelmesek is lehetünk.

Pénteken a Vénusz belép az Ikrek jegyébe, ilyenkor úgy próbáljuk magunkat megszerettetni, hogy megcsillantjuk tudásunkat, humorérzékünket, intellektusunkat. Ez időtájt a friss kapcsolatokra a változékonyság és a kiszámíthatatlanság jellemző, csak játszunk, nem akarjuk, hogy beleragadjunk egy kapcsolatba, sokra értékeljük a flörtök könnyűségét.

Még ezen a napon a Merkúr és a Neptunusz konjunkciót alkot, ez a konstelláció a szellemi témákra, a rejtélyekre és a titkokra összpontosít. Legmagasabb megnyilvánulása szerint ez a tranzit pontos észlelést, értékes felismeréseket biztosít minden szinten. Ennek az átutazásnak a negatív kifejeződésében viszont épp ellenkezőleg, a gondolatokat és a szavakat tévhit, irracionalitás, zavar, félelem és paranoia kavarja össze.

Szombaton a Vénusz trigont vet a Szaturnuszra: ez a szinglik életében a komoly szerelem megjelenését jelezheti. Megismerkedhetünk valakivel, aki más korosztály ugyan, de a lelki társunk lehet. A meglévő kapcsolatok szorosabbá és stabilabbá válnak, a kölcsönös tisztelet csak javíthat a viszonyokon.

Ezen a napon és vasárnap még egy nagyfeszültségű energia ér el bennünket: a Jupiter-Plútó konjunkciója. Intenzív erőfeszítéseket tehetünk annak érdekében, hogy változtassunk az életünkön, és most a szerencse is az oldalunkra áll, a segítségünkre lehet, véletlen helyzetek formájában. De csak akkor, ha képesek vagyunk önzetlenül cselekedni, és nem csak a magunk érdekét tartjuk szem előtt.



ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!