Hétfőn a Hold a Skorpió jegyéből szextilt vet a Szaturnuszra, majd pár óra múlva a Plútóra, nagy erőfeszítéseket vagyunk képesek munkánkba beletenni, eredményesen lépünk kapcsolatba hatósági személyekkel vagy idősebb emberekkel, akiktől rengeteg tapasztalatot gyűjthetünk be. Ugyan a Skorpió-hold a legelmélyültebb lelkivilággal rendelkezik, ennek ellenére döntéseinket reális éleslátással hozzuk meg. Megbízhatók vagyunk és felelősségteljesek. Ez jó hatással van üzleti életünkre és a közösen kezelt pénzügyeinkre. Szexuális életünk impulzív és mélyről jövő érzelmeket indít el bennünk.

Ezt hozza a hét az asztrológus szerint

Kedden a Nyilas-újhold kalandos, előre tekintő időszakot ígér. Ezzel a hatékony energiával megtaláljuk a módját, hogy - túllépve a hétköznapi gondokon - ápoljuk hitünket, reményeinket. Ilyenkor hajlamosak lehetünk arra, hogy túlteljesítsük vágyainkat, elvárásainkat, és belefeledkezzünk az élet örömeibe. Ahol a Nyilas jegy szerepel a képletünkben, azt az életterületet újraindíthatjuk, újragondolhatjuk. Még ezen a napon a Vénusz jegyet vált és átlép a Bak jegyébe: érzéseinket, vonzalmunkat óvatosan, kötelességtudóan és kissé visszafogottan fejezzük ki. Ambiciózus, konzervatív lehet a munkához való hozzáállásunk és sokat adunk a jó hírünkre. Képesek vagyunk felvállalni mindazt a felelősséget és fáradságot, amivel egy elkötelezett kapcsolat jár.

Szerdán a Neptunusz megkezdi az előremozgását, véget vetünk az illúzióinknak, és végre tisztán látunk a fontos kérdésekben. A Neptunusz által képesek vagyunk olyan észlelésekre, amelyre az éber tudat nem képes. Amíg ez a planéta hátráló volt, részünk volt egy csomó csalódásban vagy önbecsapásban, most, hogy megindul előre, az illúzió tornyait kíméletlenül ledöntjük. Felülvizsgáljuk a hitünket, ugyanis spirituális meggyőződésünk is változik, ugyanúgy, mint mi magunk. A mostani felismeréseink valódi megkönnyebbüléssel járhatnak.

Csütörtökön a Vénusz trigont alkot az Uránusszal és együttállást a Holddal, ami belépett a Bak jegyébe. Ez konstelláció rendkívül jó hatással lesz pénzügyeinkre, és romantikus kapcsolatainkra. Megfelelő időszak randizni, szórakozni, társaságban jól érezzük magunkat. Amely viszonyok ekkor kezdődnek el, azokra jellemző egyfajta különcség vagy hóbortosság, de a kapcsolatot mindkét fél komolyan gondolja.

Pénteken a Hold kapcsolatba kerül a Szaturnusszal majd a Plútóval. A változékony, fogékony emocionális Hold nem érzi magát komfortosan magát sem a Bak jegyében, sem a Szaturnusszal, ilyenkor óvatosabbak vagyunk és hatalmas az önuralmunk, de igen fagyosak, is lehetünk, amikor a Plútó is szóhoz jut. Ez egy szigorú és kontrollált nap.

Szombat délután a Hold átlép a Vízöntőbe, nagyon jó érzés, hogy megszabadulunk végre a pénteki nehéz hangulattól. Előre tekintünk és ledobjuk magunkról a felesleges terheket. Általános izgatottság vesz rajtunk erőt. Új felfedezni valókat, új megoldásokat és új utakat keresünk, ilyenkor szokatlan tevékenységekben leljük örömünk és fittyet hányunk a konvenciókra.

Vasárnap a Vénusz a Bak jegyéből szextilt alkot a Marssal, ami a Skorpióban halad, művészeti törekvéseinknek és szexuális vágyainknak igazán kedvező nap. Pénzügyekkel is nagyon ügyesen bánunk ilyenkor. Az ilyenkor kezdődő kapcsolatokban mindvégig megmarad a vágy egymás iránt.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!