Nagy kérdés, hogy amilyen balhékat az elmúlt két Feleségek luxuskivitelben-évadban láttunk, abból sikerülhet.-e bármit is tisztázni egy kibeszélőshow keretében. Egy ember legalább nem Csősz Bogi ellen van.


Ha kívülállóként nézzük a Feleségek luxuskivitelben szereplőinek vitáit, akkor is más véleményen leszünk, mint ha mondjuk mindegyikükkel beszélünk. Talán Coelho egy okos mondással feloldhatná a helyzetet, de ma este Kovács Áron is megpróbálkozik ezzel. Az ízelítő alapján, mondjuk, nem számítunk nagy békülésre.

A luxusfeleségek egy rendhagyó epizód erejéig térnek most vissza, ma este 21:00 órától a VIASAT3-on, de annyit már előre el lehet mondani, hogy Csősz Bogi mellett nem sokan állnak. Talán csak Yvonne Dederick, aki a kis videóban is elmondja, mire számít. Lássuk be, lényegében mindannyiunk helyett beszélt.

Hogy mennyire volt kódolva a vita, azt ebből az előzetesből is kiderítheted. Köllő Babett mindenesetre belefáradt a felesleges szócsatákba, Polgár Tünde viszont a jelek szerint nem. Te hogy látod, kinek van igaza? Az biztos, hogy számíthatunk balhéra az esti műsorban, és ha a kamerák előtt így beszélnek, képzelhetjük, mi lehet a forgatás után.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!