1952.03.19. = 30= 3

Születési név:

1 57 59 59 = 41= 5

Harvey Weinstein = 80 = 8

8 94 5 512 5 = 39 = 12 = 3

Sorsmisszió, Feladat száma: 1952.03.19. = 30 = 3

A születési számaink és az ebből kiszámított Sorsmisszió számunk mutatják a személyiségünk alapjait.

A 3-as a numerológiában a Merkúr száma: Arra született, hogy tanítsa vagy szórakoztassa az embereket. Kiváló kifejezőképesség, gyors észjárás, média, marketing, üzlet, számára legfontosabb a siker, a népszerűség.

A numerológia az asztrológia társtudománya.

Harvey Weinstein az érzelmes, érzékeny Halak jegy szülötte. A Halak jegy uralkodó bolygója a Jupiter, a szerencsehozó bolygó (ezért szerencsések a Halak jegyűek), és a Neptunusz, álom, illúziók, fantázia, érzékenység, művésziesség, képzelőerő. Vannak ragadozó halak is!

A numerológiában a Gyerekkori számunk a születés hónapja. A 03. március (12 = 3- a december is), az egyik legjobb gyerekkor. Mozgalmas családi élet, már fiatalon látható a jó kifejező képessége, és készül arra, hogy sikeres lesz.

Születésnapi száma 19 = 10 = 1

Nem kell félteni, biztosan megállja a helyét az életben. Vezető, vállalkozó, vagy kreatív alkotó művész. Szexuálisan vagy nagyon aktív, vagy problémák lehetnek: szexmániás vagy impotencia, nőknél frigiditás. Ebben az esetben az előbbi.

Születési név:

A magánhangzók értéke (Belső én) 41 = 5 (a Jupiter, a hit száma).

Erősen hisz abban, amit el akar érni és kitartóan tesz is érte.

A Mássalhangzók értéke (Külső én) 39 = 13 = 3 (a Merkúr száma).

Életvidám, optimista, kiváló szervező és rábeszélő képesség.

Teljes névszám: 80 = 8 - (Mars)

80 = 8

Felsőfokon érvényesülő ambíció, határtalan remény, javíthatatlan optimizmus és gátlástalan karrierizmus a jellemzői. A végletek jellemzik ezt a számot: lehet hadvezér, vagy bőkezű mecénás, vagy egész életében mindkettő. Kiváló az üzleti érzéke, megalomániás, nagyon anyagias. Nem tűr ellentmondást, nem érdemes felbosszantani, mert iszonyúan dühös tud lenni. A jó és a rossz egyaránt megvan benne, csak rajta múlik, hogy melyik utat választja. Vagy nagy magasságokba tör, vagy nagyon lecsúszik, szenvedélybetegségekre is hajlamos.

A numerológiában a számok túlsúlya és a számok hiánya is kibillentséget jelent, problémára utal.

Harvey Weinstein képletében a 1-es szám is nagyon erős, a születésnap száma is az. Egy férfi képletében egyáltalán nem baj, ha van akaratereje, egója, hiszen az a dolga, hogy vállalja a felelősséget és sikeres legyen.

A numerológiában a páratlan számok férfias energiát jelentenek. Ezen belül pedig a leggyorsabb számok az 1,3,5, és a 8-as, ami ugyan páros szám, de a Mars, a legerősebb karrierszám, a legerőszakosabb, legönzőbb típus (80 = 8 a zéró által felerősítve, lásd feljebb). Harvey Weinstein képletében csak ilyen számokat láthatunk, ami eleve egy nagyon független és sikerre vágyó, ellentmondást nem tűrő személyiséget jelent.

A névben a betűk számértéke is súlyozza a képletet. Amikor egy ilyen nem túl hosszú néven nem kevesebb, mint 6 db 5-ös értékű betű van (e,s,w, a Jupiter, a hit száma), ha csak a nevét ismerjük, már eleve gondolhatunk arra, hogy az illető túlzásokra hajlamos.

Harvey Weinstein képletéből teljes mértékben hiányzik a 6-os szám, a betűk számértékében sincs. 6 = Vénusz: a boldogság, szeretet száma, ami a boldogság képességének problémájára utal. Ő úgy gondolta, attól boldog, ha minél nagyobb hatalma van. Ez addig nem baj, amíg nem él vissza vele. Mint kiderült, egész életében így cselekedett.

A világ egyik legbefolyásosabb embere volt a filmiparban.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!