Csütörtökön fronthatás nem érvényesül, hideg, télies időben lehet részünk. A hideg levegő beáramlásának köszönhetően kifejezetten hideg reggelre ébredhetünk, az ízületi bántalmak mellett fokozott megfázásveszélyre kell készülni - írja a Meteo Klinika. Több helyen várható fagy és a nappali felmelegedés is mérséklődik pár fokot. Az ízületi bántalmak enyhítése érdekében tartsuk melegen végtagjait és kezdük a napot egy átmozgató tornával, azonban ügyeljünk arra, hogy ne erőltesse meg ízületeit. A fagyos időben fontos a vastag, réteges öltözet, emellett ajánlott sapkát és sálat viselni.

Hideg, télies időben lehet részünk

A következő napokon is tartósan fennálló, egyre inkább fokozódó ízületi panaszokra kell készülni. Az időjárás alapvetően kedvez a szabadtéri programoknak, azonban a hűvös időben könnyen megfázhatunk, ha nem vigyázunk. Figyeljünk arra, hogy mindig az évszaknak megfelelően öltözzünk!

A hűvös napokon fontos azimmunrendszererősítése, fokozzuk a C-vitamin bevitelt, fogyasszunk minél több gyümölcsöt és zöldséget. Az év ezen időszakában is ajánlott minél több folyadékot fogyasztani és odafigyelni az egészséges étkezésre.ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!