Szerdán továbbra is front jellegű hatást érzékelhetünk, bár az előző napokhoz képest gyengébb mértékben - írja a Meteo Klinika. A napok óta tartó megterhelő légköri helyzet hatására a szervezet kimerült, elfáradt, többeknél még mindig jelentkezhet migrén, és álmosak, kábák is lehetünk. A hétvégén napokon át tapasztaltalvászavarokhatására nyűgösekké, ingerlékenyekké válhattunk, ennek intenzitása várhatóan csak csekély mértékben fog csökkenni. A vérnyomás-panaszok bizonyulhatnak a legtartósabbnak, a munka ünnepét ezért érdemes pihenéssel tölteni. Keleten a mérséklődő szél ugyancsak pozitív változást idéz elő az arra érzékenyek körében.

Szerdán fájhat a fejünk. Fotó: 123rf

A helyenként párás, többfelé csapadékos időben ízületi panaszok még mindig felléphetnek, de már a végtagfájdalmak is enyhülnek némileg. A nyirkos helyeken a hőérzet is elmarad a mért értékektől, de ha rétegesen öltözködünk, javulhat a komfortérzet.


A sok csapadék jótékony hatásaként minimálisra csökkent a légszennyezettség, az eső kimosta a káros anyagokat a levegőből. Emellett azonban többfelé jelentős mennyiségű eső esett.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!