Erős megérzések

Misztikus jegy: nem feltétlenül vallásos, ám erős kapcsolatban van a transzcendens valósággal. Hihetetlenül erősek a megérzései, az álom, a fantázia, az illúzió - mind e jegyhez tartozik. Lényének magva a bölcsesség, ismeri az emberi vágyak természetét.

Pozitív aspektusában az egyetemes szeretet, az összetartozás létélménye tartozik ehhez a jegyhez, negatív aspektusában ennek az ellentéte, a kiábrándultság, az álmok elvesztése. A Halak azért születik erre a világra, hogy ráébredjen a képességeire, a tudására, és átadjon valamit a többieknek ebből, hogy tanítsa, és egyszersmind szolgálja őket.

Mi jellemzi a Halakat? (fotó: Shutterstock)

A Halak változékony természet

A hétköznapokban, a természetét nézve igazi kaméleon, kiszámíthatatlan, spontán, sokak számára érthetetlenek a reakciói - nehezen lehet kiismerni. Hangulata változó, érzelmei könnyen elragadják. Gyengéd természet, nagyon empatikus, időnként túlságosan is átérzi mások sorsát - sokat szenvedhet ettől… Ugyanakkor ez az együttérzés nemesíti meg még jobban a jegyének tulajdonságait!

Felfogóképessége nagyon jó. Amit egyszer megtanult, azt nem felejti el. Szellemi tekintetben sokoldalú, több olyan képessége is van, amelyet nem is enged kifejlődni.

A Halak jegyében két bolygó uralkodik, a Neptunusz és a Jupiter. A Neptunusz túlérzékennyé teszi a jegy szülöttét. A Halak félénk, békeszerető és igazságos.

Komoly buktató lehet ugyanakkor, ha a Halak túlságosan is elmerül az illúziók, álmok világában - ebben az esetben túlságosan magába fordul, és nem tudja hasznosítani az energiáit. Ilyenkor menekül a valóság és a másokkal való igazi kapcsolódás elől.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!