FOTÓ: BLIKKBlikk Rúzs

Nem akármilyen üzenet.

Pártos Csilla volt férje, Sz. Csaba és volt anyósa, Pécsi Ildikó közötti hosszú évek óta tartó pereskedésnek még mindig nincs vége, így idén is folytatódnak a tárgyalások. Információink szerint februárban lesz a következő jogi procedúra. Már csak a vagyonmegosztási per van hátra.

Legutóbb a jógaoktatóként dolgozó színésznő azt nyilatkozta a Kiskegyednek, hogy bízik abban, hogy egyszer majd újra le tud ülni egy asztalhoz volt családtagjaival és szeretettel tudnak majd beszélgetni egymással.

- Hiszek benne, hogy ha minden jogvita lezárul, újra fogunk tudni egymással szeretettel beszélni, és nem csak én fogok örülni az előző családom boldogulásának, új életének, hanem ők is az enyémnek - nyilatkozta a lapnak. A színésznő ügyvédje, Dr. Magyar Györgyöt megkérdeztük, tud-e arról, hogy békülne Pártos Csilla.

- Hivatalos megkeresés nem érkezett hozzánk, az érzelmi része pedig a művésznőre tartozik. Megkerestük Pécsi Ildikót, lát-e esélyt arra, hogy valaha kibékül volt menyével. Úgy tűnik, erről hallani sem akar.

- Én egyáltalán nem olvasok olyan nyilatkozatokat, melyeket ő velem kapcsolatban mond. Ahogy azt már korábban is mondtam, döntöttem, kitöröltem a volt unokámat és édesanyját az életemből, mert ha azon agyalnék, hogy ki, mit rontott el, abba csak belebolondulnék. Továbbra is úgy érzem, jogosan kérem vissza a házamat, és ebből nem engedek. Majd egyszer talán, ha végleg vége lesz ennek az egésznek, akkor elmesélem, miért fajult idáig a mi kapcsolatunk Csillával. Addig a legjobbakat kívánom nekik!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!