Kos éves horoszkóp 2020

Kos

A következő esztendő önnek a karrier területén bőséget és sok szerencsét, valamint pozitív változást és izgalmat hoz. A hivatás területén helyezkedik el a Plútó, a Szaturnusz és a Jupiter: a siker akkor köszönt be, amikor a legkevésbé számít rá, ugyan nagyon meg kell érte dolgoznia! Kerülje a fölösleget, a pazarlást, a kapzsiságot, egész évben gyakorolnia kell a türelem és a kitartás erényét, cserébe pedig megalapozhatja a szakmai és egzisztenciális jövőjét.

Karrier Nagy tervekkel vág neki az új esztendőnek. Mivel képes jól koncentrálni energiáit, azonnali sikerekre számíthat. Tavasszal viszont döntéshelyzetbe kerülhet, és fontos, hogy ne kapkodjon, hagyjon magának elég időt a választásra. Nyáron csapatmunkával érhet el nagy eredményeket. Ősszel számíthat néhány krízisre, nehézségre, de végül pozitív mérleggel zárja az évet.

Szerelem Bár sok flörtben lehet része rögtön az év elején, nagyobb vonzalomra február végéig várnia kell. Tavasz vége felé válságba kerülhet a kapcsolat, a kommunikációs készségeiken múlik, hogy túléli-e a viszony ezt a krízist. Ha igen, akkor a nyár már nagy boldogságban köszönt önökre! Azok a Kosok se keseredjenek el, akik egyedül tervezgetik a nyaralást, június vége, július eleje számukra is elhozza az igazit. A nyár közepére esküvőt jeleznek a bolygók. Ősszel és télen teljes harmóniára számíthat a párkapcsolatában.

Egészség A fej, az arc, a koponya tartozik a Kos jegyéhez az orvosi asztrológia szerint, ezek az érzékenyebb területek önnél. Márciusban valószínűleg látogatást kell tennie a fogorvosnál, április megfázást, súlyosabb esetben arcüreg-gyulladást hozhat. Egész évben vigyázzon a stresszel!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!