A maják annyira pontosan ismerték a természet ciklusait, hogy hibátlanul működő kalendáriumot hoztak létre. Az idő múlását más egységekben mérték, mint a mai kor embere, de az általuk használt időegység is csillagászati megfigyeléseken alapult. Ennek megfelelően a maja horoszkópnak más a felosztása, mint a nyugati asztrológiából ismert változatnak, de ugyanolyan értékes megállapításokat tesz a személyiségről a születési dátum alapján. Lássuk, mit árul el önről a maja csillagjegye!

Sólyom

február 8. - március 8.

A védelmező szerepét tölti be, erő, céltudatosság és kitartás jellemzi. Mutat némi hasonlóságot a nyugati asztrológiából ismert Kos jegy tulajdonságaival, de vele ellentétben a Sólyom képes a higgadt belátásra. Szűkebb és tágabb környezetében is sokan számíthatnak a segítségére. Remekül koncentrál, gyors, pontos, fókuszált munkára képes.

A maják ősi kultúrája máig megfejtésre vár!

Jaguár

március 9. - április 5.

A bátorság jegye. Aki ebben az időszakban született, az minden helyzetben százszázalékos teljesítményt nyújt, a nehézségek, akadályok pedig csak megacélozzák erejét és eltökéltségét. Igazságérzete hatalmas, és mindig kimondja, amit gondol.

Kutya

április 6. - május 3.

A becsületesség szimbóluma. A jegy szülötte megbízható és szerény, bármilyen helyzetben lehet rá számítani. Lojalitása miatt nagy megbecsülésnek örvend, kiváló munkaerő. Vigyázzon, ne hagyja, hogy kihasználják!

Kígyó

május 4-31.

A bölcsességet jelképezi. A kígyó a maja kultúrában nagy tudással bír, ösztönös megérzései segítik az életben. A jegy szülötte kivételesen intelligens, hamar átlátja az összefüggéseket, és minden helyzetre megtalálja a megoldást.

Nyúl

június 1-28.

A termékenység, a kreativitás megfelelője. Aki ebben az időszakban született, az erős művészi tehetséggel bír, szívesen alkot, szereti látni munkája gyümölcsét. Szívesen kísérletezik új megoldásokkal.

Melyik csillagjegyben születtél a maja horoszkóp szerint?

Teknős

június 29. - július 26.

A misztikum jegye. A teknős a maja kultúrában szentként tisztelt állat, lényét áthatja a spirituális bölcsesség. Önnek is erős az intuíciója, megérzései csalhatatlanul eligazítják az életben.

Denevér

július 27. - augusztus 25.

Az erős képességek jelképe. Talán még nem fedezte fel, de kiélesedett érzékszervekkel és remek ösztönökkel rendelkezik. Ráadásul nagyon is gyakorlatias jellem, aki képes a mindennapokban is hasznát venni adottságainak.

Skorpió

augusztus 26. - szeptember 20.

A tanítás, a tudás átadása tartozik ehhez a jegyhez. Az ekkor született személy életfeladata, hogy bölcsességét, tapasztalatait megossza a világgal. Kiváló tanár, tudós vagy író válhat önből, de a média minden ágában is sikeres lehet.

Szarvas

szeptember 21. - október 18.

A kedvesség szimbóluma. Ön remekül kommunikál, jól bánik a szavakkal, nagyon népszerű, és szívesen közvetít az emberek között. Őszinte, tiszta lelkű személyiség, ám hajlamos a sértődékenységre, erre ügyelnie kell!

Bagoly

október 19. - november 15.

A rejtélyek jegye. Nem kizárt, hogy ön is rendelkezik médiumi képességekkel, és ha nyitott erre, tovább is fejlesztheti különleges tudását. Introvertált alkat, kevés barátja van, de azokhoz egy életen át hű marad.

Páva

november 16. - december 13.

Az életöröm megfelelője. A jegy szülötte töretlen hittel és nagy optimizmussal állja az élet viharait, remek humorérzéke átsegíti a nehézségeken. Másokat is képes lelkesíteni, kiváló vezető válhat belőle.

Gyík

december 14. - január 10.

Az alkalmazkodás jegye. Rendkívül rugalmas természet, minden helyzetben feltalálja magát. A jég hátán is megél. Erős életösztönének hála nem létezik számára megoldhatatlan feladat.

Majom

január 11. - február 7.

A szórakozás jegyének szülötte képes arra, hogy fényt vigyen mások életébe, könnyedségével, humorával másokat is jókedvre derít. Mindenkivel képes egy hullámhosszra kerülni, megértő, empatikus természet.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!