Rovarok ellen

Itt a tavasz, egyre több időt töltünk családunkkal a természetben. A hétköznapi rohanásból kiszakadva remek program a túrázás, piknikezés, azonban a szabadban töltött pihenést sokszor megzavarják a hangyák, legyek. Vigyen magával egy tálka kávézaccot, és szórja körbe vele a plédet! Így a rovarok elvesztik a növények illatát, és érintetlenül marad a körbekerített terület. Ha legyek, darazsak is zavarják a nyugodt perceket, gyújtsa meg a kávézaccot egy arra alkalmas tálban, és élvezze a háborítatlan pihenést!

Tápanyag a növényeknek

Imádja a növényeit, és mindent megtenne az egészségükért? Keverjen kávézaccot a virágföldbe vagy szórja közvetlenül a növények alá a kertben! A hasznos tápanyagok miatt egészségesebbek lesznek a palánták, intenzívebb színűek a virágok, ráadásul a kártevőket is távol tarthatja a kávézacc által.

Szagok megszüntetése

Kávéfőzés után csak és kizárólag feketénk finom illatára vagyunk kíváncsiak. Élvezze Ön is a Bravos Espresso aromás illatát, és a visszamaradó kávézacc által szüntesse meg otthonában a kellemetlen szagokat! Használja bátran a hűtőszekrényben vagy a hamutálban is!

Tisztítás, dugulás elhárítása

A kávézacc apró szemcséi remek szolgálatot tesznek takarítás közben, például makacs szennyeződések súrolásakor. Dugulás esetén is gondoljon a zaccra, hiszen a szemcsék nem ragadnak bent a lefolyóban, cserébe viszont magukkal viszik a bent tanyázó lerakódásokat.

Önnek is van egy szuper házi praktikája? Ossza meg velünk!

További hasznos kávés tartalomért pedig látogasson el a www.ineedcoffee.hu oldalra.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!