A képletben (numeroszkópban) minden számot, a Születési számainkat és a Nevünkben előforduló számokat is a maga helyén értelmezzük.

Számold ki a Sorsmisszió számod, használd a kalkulátorunkat!

A számok szimbólum rendszerében minden szám egy bolygót jelent, ugyanazokat a bolygókat, és azok analógiáit, amit a horoszkópban értelmezünk!

A legbüszkébb az 1-es - ez a Nap és az Oroszlán jegy száma (tüzes energia)

Mindig a középpontban lenni, az életet nagykanállal enni. "Bármi áron", de a csúcson lenni, győzni és ragyogni, csak őt lehet és kell is csodálni.

A leggondoskodóbb a 2-es - ez a Hold és a Rák jegy száma (vizes energia)

A család a legfontosabb, a múlt, a gyökerek. Akkor boldog, ha szükség van rá, és jönnek a gyerekek! Őriz minden emléket, érzelmeket, szerelmet.

A legrugalmasabb, legváltozékonyabb a 3-as - ez a Merkúr és az Ikrek jegy száma (levegős energia)

Minden érdekli, mert kíváncsi, a megismerés hajtja. Népszerű sikeres és jól beszél, mindent és mindenkit kipróbál, majd "rugalmasan" továbblép.

A legkritikusabb a 4-es - ez a Föld és a Szűz jegy száma (földies energia)

Analizálásban, elemzésben a "legkiválóbb", de kinek jó az, ha soha semmi nem tökéletes? Emiatt szorongni, aggódni? Ez nem az öröm, lehet csalódni.

A legoptimistább, leglelkesebb az 5-ös - ez a Jupiter és a Nyilas jegy száma (tüzes energia)

Övé a tudás, nála a "Bölcsek köve". Nagyon tüzes, optimista, lelkes. Mindent megígér, de nem biztos, hogy úgy lesz, "túlzásokba eshet".

A legbarátságosabb, legbékésebb a 6-os - ez a Vénusz, a Bika és a Mérleg jegy száma (előbbinél földies, utóbbinál levegős energia)

A 6-os Bika a jegyek "legjobbika"! Ő a stabilitás, a nyugodt erő. Hegyeket tol arrébb, a biztonságáért mindent megtesz. Legfontosabb számára a harmónia, az élet élvezete.

A 6-os Mérleg a legkedvesebb ember, de a feszültséget nem bírja, a békesség, biztonság a legfontosabb. Ő tud a legügyesebben alkalmazkodni másokhoz, mindenkinek "megfelelni képes".

A legkitartóbb, legszívósabb jegy a 7-es - a Szaturnusz és a Bak jegy száma (földies energia)

Számára a "célok" a legfontosabbak, amiért mindent meg is tesz. El is éri, azután jöhet a következő - érzelmek nélkül, a siker mindenért kárpótolja.

A legerősebb, legösztönösebb a 8-as - a Mars és a Kos jegy száma (tüzes energia)

Nála nincs lehetetlen, akaraterőben, lendületben nincs hiány. Tűzön-vízen keresztül eléri, amit kitűzött maga elé. Önérvényesítő képessége kiváló.

A legérzékenyebb és legszerencsésebb a 9-es - a Neptunusz és a Halak jegyének száma (vizes energia)

A legnehezebb neki a mindennapok nyűge. Álmok, illúziók, menekülés a realitásból, a "tökéletesség keresése", és mindig jön a kiábrándító valóság.

A legfüggetlenebb és legkülönlegesebb jegy (3 9=) a 12-es - az Uránusz és a Vízöntő jegyének száma (levegős energia)

Számára elképzelhetetlen, hogy átlagos legyen, mindennel szemben áll, újat akar, forradalmár. A világmegváltás és a függetlenség a legfontosabb számára.

A legkeményebb és legszenvedélyesebb jegy (8 9=) a 17-es - a Plútó és a Skorpió jegyének száma (vizes energia)

Olyan mélyen senki nem érez, mint ő. Mindent akar, nincs középút a "végletek embere", vagy nagyon pozitív vagy negatív. Utóbbit ki ne próbáld!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!