Alapvetően érzéki természet: egy kapcsolatban a Bika számára a szexualitás abszolút prioritást élvez, ahol jó a szex, ott ver tanyát. Ugyanakkor hűséges-típus - a stabilitás számára nagyon fontos. A Bika, mivel a Vénusz uralja, hajlamos a romantikára, de nem divatból, mint a Mérleg, vagy kicsapongóan, mint a Halak - számára tényleg fontosak a hagyományos értékek, a fehér menyasszonyi ruha, a gyűrű, a szertartások.

A Bika és a szerelem

A Bika soha nem ígérget - ha valamit mond, azt úgyis gondolja, és addig nem is ejt ki a száján semmilyen ígéretet, amíg meg nem bizonyosodott róla, hogy valóban úgy érez.
Végtelenül gyengéd, szeretetteljes tud lenni, az érzéseit leginkább az érintésen keresztül tudja kifejezni.
Nehéz feldühíteni, türelme és derűje áldást jelent bárki számára. Azért nem ajánlatos direkt ingerelni - ha egyszer felbőszül, akkor nehezen csillapodik… Ilyenkor nem szavakkal mérgez, mint például a Skorpió - inkább darabokra töri a porcelánt, vagy bevágja maga mögött az ajtót.

Ha férfi az illető: akkor erős és hallgatag, macsó-típus. Általában jól és visszafogottan öltözködik. Büszke ágybéli teljesítményére. Vigyázzunk rá, hogy nehogy eláruljuk. Amit egyszer elhatározott, az végleges, akár szeretetről, akár gyűlöletről van szó.

Ha nő az illető: az ókorban Vénuszt, a szerelem istennőjét a "tehénszemű" jelzővel illették - nem véletlenül. A Bika nőnek két típusa van. Az első az igazi vénuszi Bika: szép, tökéletes a külseje, kellemes illat lengi körbe, drága ruhákban jár, sokat foglalkozik önmagával és a külsejével. A másik típus a természetesség híve: nála az odaadás, a gyengédség, az állhatatosság és az erő tulajdonságai érvényesülnek.
Bármelyik típusba is tartozzon, veleszületett üdesége, naivitása, kedvessége megmarad!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!