Születési ideje: 1974.11.11.

A születési számaink és az ebből kiszámított Sorsmisszió számunk mutatják a személyiségünk alapjait.

Sorsmisszió: 1974.11.11. = 25 = 7

A 7-es a numerológiában a Szaturnusz száma: A karma, korlát, feladat, ha hibázik az illető, a Sors azonnal jelez. Magas szintű szellemi képesség, kitűnő "hatodik érzék", karriervágy, céltudatosság, szellemi vezetőnek is alkalmas.

A numerológia az asztrológia társtudománya.

Leonardo DiCaprio a mély érzésű, de kemény Skorpió jegy szülötte. A Skorpió jegy uralkodó bolygója a Mars és a Plútó: az akaraterő, az önérvényesítés, a hatalom tartozik hozzájuk.

A numerológiában a Gyerekkori számunk a születés hónapja. A 2-es gyerekkor (február, november), a tapasztalat szerint anyai dominanciát jelent. Az apa hiányát kell megélnie. Egy éves korában váltak el a szülei. Nem látott igazi férfi mintát, az anya érzelmileg uralkodik, ezért problémásak a kapcsolatai. Hajkurássza a nőket, a mai napig nem állapodott meg.

Születésnapi száma 11 = 2 - Mesterszám

Aki már fiatal korában bizonyítja, hogy megfelel a Mesterszám követelményeinek, annak nem egyszerűsítjük egy számjegyre. Nála ez nem kétséges. Dupla intelligencia, kreativitás, ego, uralkodás is, a 2-es miatt (Hold) pedig kiváló intuíciók, médiumitás. Mindenképpen meg akarja mutatni magát. Ha hallgat a megérzéseire, biztosan sokra viszi az életben…

Születési név:

56 1 6 9 5 9 1 96 = 57 = 12 = 3

Leonardo Wilhelm DiCaprio = 124 = 7

3 5 94 5 38 34 4 3 79 = 67 = 13 = 4

A magánhangzók értéke (Belső én) 57 = 12 = 3 (a Merkúr száma).

57 = 12 = 3

Jó humorú, életvidám, társaságkedvelő, szimpatikus, kedves személyiség, aki hamar belopja magát az emberek szívébe.

A Mássalhangzók értéke (Külső én) 67 = 13 = 4 (a Föld száma).

Megbízható, felelősségteljes, magas elvárások magával és másokkal szemben is.

Teljes névszám: 124 = 7 (Szaturnusz)

A 100 feletti számoknál az egó felerősödik. Magas szintű gondolkodás, kemény, akaratos, céltudatos egyéniség.

A mindennapokban használatos név:

65 1 6 9 1 96 = 43 = 7

Leonardo DiCaprio = 87 = 15 = 6

3 5 94 4 3 79 = 44 = 8

A magánhangzók értéke (Belső én) 43 = 7 (Szaturnusz)

Tisztában van azzal, hogy átlagon felüli szellemi teljesítményre képes. A karriervágy viszont mindent felülír, elfojtja az érzelmeit.

A Titanic másik sztárjával, Kate Winslettel

A Mássalhangzók értéke (Külső én) 44 = 8 (Mars)

Erőt, keménységet, mutat a külvilág felé, mert nem akar rosszul járni, ugyanakkor nagy környezetvédő, amire képes áldozni.

Teljes névszám 87 = 15 = 6 (Vénusz)

Barátságos ember benyomását kelti, de sejteni lehet, hogy különleges energiákkal, átlagon felüli képességekkel rendelkezik.

A numerológiában a számok túlsúlya és a számok hiánya is kibillentséget jelent, problémára utal.Leonardo DiCaprio képletében az 5 db 1-es a tudatosságot, a határozottságot jelenti. Itt kezdődnek az "Egó hegyek". A világ felé minden jó és szép, a jelszava I'm OK!, de közben teli van érzelmi elfojtásokkal. A 7-es Sorsmisszió számával is eleve ez a probléma (típushiba), ráadásul van még egy hetese, és a 7-es belső én is ezt fokozza, ami még keményebbé teszi ott legbelül. Elsősorban emiatt lehet olyan zavaros és titokzatos (a 11= 2 - Hold miatt is) a magánélete. Éppen a 7. személyes évébe lépett. Számára, többek között az önelemzésnek is itt volna az ideje, persze ha hallgat a megérzéseire.

A születési számokból hiányzó számok, a 3, 6 és 8-as hiányát a név eredői és a betűk számértéke pótolhatja. A Titanic sikerét soha nem lehet felülmúlni (ezt ő is tudja), de azóta is rengeteg filmben bizonyította, hogy kitűnő színész.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!