Számsorok kísérnek bennünket mindenhol, a házszámoktól kezdve a fontos dátumokig, a telefonszámokon át a bankszámlaszámokig… Vannak köztük olyanok, amelyek mintha kiemelt jelentőséggel bírnának, újból és újból rácsodálkozunk: "Nahát, ismét ez a számjegy bukkant fel valahol!"
Persze sokan mindezt csak a véletlen számlájára írják, pedig elképzelhető, hogy a visszatérő jegyek az univerzum üzenetét közvetítik, és csak arra várnak, hogy megfejtsük a jelentésüket. Ehhez adunk most egy kis segítséget.

Ókori bölcselet
A nagy tanítók, például Hermész Triszmegisztosz, Platón és Püthagorasz is azt vallották, hogy a számok sajátos energiával bírnak. Utóbbi szerint az univerzumban matematikai rendezettség uralkodik, minden számnak külön jelentése és erénye van.

Így értelmezze!
Ha egy számsor jelenik meg folyton az életében, egyenként értelmezze a jegyeit. Amennyiben duplázódik egy szám, az mindig felerősíti az eredeti jelentését. Olvassa el ez alapján az értelmezést, és az intuíciója segítségével vonatkoztassa a saját élethelyzetére!

Mire utalnak a visszatérő számok az életünkben?

0
Megsokszorozza annak a számnak az energiáját, amely mellett áll. Önmagában pedig spirituális nyitottságra utal, és arra, hogy bízhat az intuíciójában.

1
Azt jelzi, hogy vállalnia kell önmagát, magához kell ragadnia az irányítást ahhoz, hogy boldoguljon az életben. Mindaddig elégedetlen lesz, ameddig nem járja a saját útját. Nem kell megfelelnie senki elvárásainak, csakis a saját belső hangjára figyeljen, az csalhatatlanul eligazítja az életben.

2
Csapatban az erő - ezt üzeni önnek ez a szám. Az ön útja az, hogy együttműködve másokkal, mindig a megegyezés lehetőségét keresve boldoguljon a világban. A segítő szakmák kimondottan önnek valók, ezekben tudja megtalálni az igazi önmegvalósítást. Különös tehetsége lehet ahhoz, hogy békét hozzon a nehéz helyzetekbe is.

3
Vigyen több színt az életébe! Ön valószínűleg nagyon kötelességtudó, hajlamos mások igényeit a magáé elé helyezni. Fontos lenne, hogy több figyelmet szenteljen az apró örömöknek az életben, és ne hagyja, hogy elrohanjanak ön mellett az évek.

4
Ön hajlamos arra, hogy túlhajtsa magát. Valószínűleg extrovertált alkat, és lételeme a társaság. Ez a szám azonban azt üzeni, hogy időnként rá kellene hangolódnia az egyedüllétre, ez fontos lenne ahhoz, hogy megőrizze lelki egyensúlyát. Ha képes egy kicsit befelé figyelni, rálelhet az igazi nyugalomra.

5
A függés, a korlátok, a kötöttségek és a szabadság kérdéskörére utal, valószínűleg ez igen hangsúlyos az életében. Talán rosszul viseli a hétköznapok rutinját, és túlzottan menekül előlük, vagy épp ellenkezőleg: teljesen elnyomja a függetlenség iránti vágyát… Próbálja meglelni az arany középutat, és rátalálni a saját útjára!

6
Időnként hajlamos túlságosan racionálisan viselkedni, akkor is, ha ez nem szükségszerű. Engedje egy kicsit érvényre jutni az érzelmeket is. Ne higgye, hogy önnek kell egyedül a vállára venni a felelősséget, engedje át néha az irányítást a párjának! Az is harmonikusabbá teheti a kapcsolatait, ha sokkal nagyobb hangsúlyt fektet a szeretete kifejezésére.

7
Több teret kellene engednie az életében a spiritualitásnak, az intuíciónak. Ahhoz, hogy felmerülhessenek önben ezek a témák és kérdések, jó lenne többször választania az elvonulást, az egyedüllétet a zajos társaság és szórakozások helyett. Értékes felismerésekben lehet része.

8
Több bátorságra és akaraterőre van szüksége ahhoz, hogy elérje a céljait. Higgye el, minden képessége megvan ahhoz, hogy sikeres legyen, éppen csak az önbizalom hiányzik. Valószínűleg a céljai anyagi természetűek, és ha sikerül több hittel munkálkodnia, sikeres lehet. Nyugodtan vállalhat nagyobb kockázatot is.

9
Az elengedés fontosságára hívja fel a figyelmet. Ön talán túlságosan birtokolni akar - személyeket, tárgyakat, hírnevet vagy pozíciót. Ez a szám arra figyelmezteti, hogy gyakorolnia kell a szerénység és önzetlenség erényét, és igyekeznie kell, hogy mások segítségére lehessen. Ön ugyanis rendkívül erős személyiség, és mások szolgálatában megtalálhatja a boldogságát.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!