Az, hogy a születésünk pillanatában hol álltak az égitestek, meghatározza, mely szerveinket érintik leggyakrabban a betegségek. De nemcsak a személyes horoszkóp, hanem az aktuális bolygóállások is hatással vannak egészségügyi állapotunkra.

Kos

Energiaszintje kissé hanyatlóban van, kerülje a túlerőltetést. A bolygók jelzése szerint elkaphat valamilyen fertőzést is, ami enyhe panaszokat okoz. Július elején a Merkúr a Rák jegyében jár, ez emésztési zavarokra utal. A nyár közepétől őszig remek formában lesz, a Mars hatására visszanyeri erejét és életkedvét.

2020. nyár, egészséghoroszkóp

Bika

Június utolsó két hetében légúti panaszai lehetnek, talán az allergiája újul ki. A nyár második felében különösebb egészségügyi panasza nem lesz, de arra érdemes figyelni, hogy vitamindús zöldségekkel, gyümölcsökkel roborálja a szervezetét.

Ikrek

A torok régiójában jelentkezhetnek panaszok, gége, légcső gyulladásaival számolhat. Július elején a Merkúr az emésztő szervekre hat rosszul, a refluxra jellemző tünetei lehetnek. A nyár második felében aztán már nem lesz oka a panaszra, de ha fürdőzik, strandol, figyeljen a megfelelő higiéniára!

Rák

Június végén, ha arra hajlamos, akkor a nemi szervek tájékán jelentkezhet fertőzés, de gyorsan kigyógyul belőle. A nyár derekán figyeljen az étkezésre, mert a meglévő gyomorfekély tünetei felerősödhetnek, ezt leszámítva jó egészségnek örvend. Egész nyáron óvja bőrét a leégéstől!

Oroszlán

Mozgásszervi panaszai felerősödhetnek nyáron, főként júniusban és augusztusban, ezért válasszon valamilyen kíméletes mozgásformát, az úszás vagy a jóga például kimondottan ajánlott. Az immunrendszere erős, más panaszra nem kell számítania a következő hónapokban.

Szűz

Ön amúgy is hajlamos az emésztőrendszeri panaszokra, ezt erősíti fel a Merkúr helyzete, így fokozottan figyeljen a táplálkozására. Más panasza nincs, de az állandó aggodalmaskodást kerülje, mert a feszültség hatására erős migrén gyötörheti.

Mérleg

Június végéig gyengélkedés várható, légúti panaszok, bőr- és ételallergia jelentkezhet. Egész nyáron fokozottan ügyeljen rá, hogy a gombás fertőzéseket elkerülje, mindig váltson száraz fürdőruhára, és viseljen papucsot!

Skorpió

A nyár első felében remek a közérzete, csak enyhébb megfázásos tünetei lehetnek a légkondicionálótól. Augusztusban az éles szerszámokkal óvatosan bánjon, mert vágási, égési sérülések előfordulhatnak. A rendszeres sport erősíti az immunrendszerét, minden napra tervezzen be egy kis mozgást.

Nyilas

Remek formában van, szívesen és sokat kirándul. A bolygók jelzése szerint azonban, ha vannak arra utaló jelek, augusztusban érdemes lenne a pajzsmirigy-panaszait kivizsgáltatni. Más betegséggel azonban nem kell számolnia.

Bak

Egyébként is hajlamos a reumatikus panaszokra, most is ezek jelentkezhetnek, főleg a térd területén. Megfelelő cipőválasztással sokat segíthet ezen! A nyár közepére mindenképp sikerül erőre kapnia, életkedve és ereje a régi.

Vízöntő

A nyár közepén a túlzott aggodalmaskodás étvágytalanságot okozhat, próbáljon ki valamilyen relaxációs technikát. Az úszás, vízi sportok is sokat segíthetnek az ellazulásban. Ezt leszámítva erős és ellenálló a szervezete.

Halak

Szívesen strandol, úszik, és ez jót is tesz önnek, de a gombás fertőzések elkerülésére fokozottan figyeljen. A megfelelő papucs kiválasztásával az érzékeny bokáját is kímélheti. A nyár elején légúti panaszai lehetnek, de hamar kigyógyul belőlük, és más, komolyabb problémája nem lesz augusztus végéig.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!