Kos

Izgalmas fejlemények

A Mars helyzete felerősíti szexuális késztetéseit. Ha egyedülálló, a következő időszakban esélye nyílik egy romantikus kapcsolatra, ám pár hét múlva válságba kerülhet, akár meg is szakadhat a friss románc, elsősorban kommunikációs problémák miatt. Nem sokat búslakodik majd, azonnal beleveti magát a társasági életbe, de hódításai tiszavirág életű flörtök lesznek csak. A nyár közepén a Nap, majd a Vénusz is belép horoszkópja szerelemi életéért felelős területére: ez az izgalmas, szenvedélyes időszak egy nagy vonzerővel rendelkező személy megjelenését hozza, akivel azonnal egymásba habarodnak. Augusztusban a Jupiter a kapcsolat stabilizálódását jelzi.

Mit hoz a nyár a párkapcsolat területén?

Bika

Szenvedélyes vonzalmak

Június végéig kedvező hatások mutatkoznak, de júliusban a szerelmi örömbe egy kis üröm vegyülhet: a bolygóállások szerint felbukkan egy régi szerelme. Nagy a kísértés, de nem kellene visszafogadnia az illetőt, mert sajnos idővel bebizonyosodhat, hogy a múltbeli sérelmek nem múltak el nyomtalanul… Július utolsó napjaiban az ön születési jegyét uraló Vénusz belép az Oroszlánba: innentől dívaként hódít, ha egyedülálló, akkor hamar társra találhat! Ha már régóta párkapcsolatban él, akkor bár örül a pozitív visszajelzéseknek, ám a párja meglehetősen féltékeny lehet. Ön izgalmakra vágyik, ő pedig nem tud lépést tartani az igényeivel. Néhány nap múlva aztán minden visszazökken a megszokott kerékvágásba, és újra galambok módjára turbékolnak.

Ikrek

Sorsfordító találkozás

Június végén az Ikrek jegyében álló Vénusz biztosítaná a szerelmet, a változatosságra és az új ingerekre irányuló igénye azonban megakadályozhatja a tartós kapcsolatot. Rengeteg hódolója akad, de érdeklődése annyira rapszodikus, hogy a legtöbb kapcsolatot már rövid idő után is terhesnek érzi. Júliusban akár házassági ajánlatot is kaphat, de nemet fog mondani, mert az illető elég kétes ember hírében áll. Lesz még rajta kívül is néhány önjelölt lovag, de az igazi nincs köztük. Nyár végén aztán a Jupiter trigont alkot a Vénusszal: ez egy sorsfordító találkozást jelez, az illetőt mintha önnek teremtették volna!

Rák

A korkülönbség nem akadály

Nem kell sokat várnia a szerelemre, a következő időszakban találkozhat valakivel, aki megdobogtatja a szívét! Az illető gazdag képzelőerővel, mély érzésekkel és művészi ambíciókkal rendelkezik, ez nagyon imponál önnek. Az azonban nehézséget okozhat, hogy az élet gyakorlati kérdéseivel egyedül kell megbirkóznia. Vajon így is "megéri" a kapcsolat? Ha nem, akkor sem marad pártában sokáig, mert júliusban a Szaturnusz, az elköteleződés bolygója az ön horoszkópjának VII. házán halad át: akár házassági ajánlatot is kaphat egy idősebb személytől. Higgye el, a korkülönbség nem akadálya a szerelemnek! Augusztusra már azt jelzik a csillagok, hogy vége a vívódásnak, és ön is képes felvállalni a kapcsolatot.

Oroszlán

Hasonló a hasonlóval

Júliusban a jegyébe lépő Mars biztosítja a pozitív fejleményeket a szerelem terén. Ha egyedülálló, a hónap második felében megismerkedhet valakivel, akivel azonos a felfogásuk, a habitusuk, és aki éppoly fogékony az élet élvezetére, mint ön. Augusztus elején lesz egy kis lélektani szünet: na, melyikük bírja tovább?! Az egész hónap a szerelem, a játék és a vonzalom jegyében telik. Ez is bizonyítja, hogy önök egymásnak vannak teremtve!

Szűz

Beteljesült szerelem

Júliusban új hódolója akad, csak egy a bökkenő: az illető nem független. Ha mégis belemegy a viszonyba, a csalódás és a sírás előre borítékolva van! Szerelmi élete a nyár derekán minden lesz tehát, csak nyugodt nem. Ennek a zűrös időszaknak augusztus utolsó heteiben lesz vége, a Mars ekkor belép horoszkópja I. házába, és végre elég bátorságot ad ahhoz, hogy felvállalja annak a személynek a szerelmét, aki valóban boldoggá teszi majd.

Mérleg

Lelki társ

Ha ön a társkeresés időszakát éli, június végén áteshet egy kisebb csalódáson. Július elején a barátai körében vigasztalódhat - a hónap végén pedig végre a szerelmet illetően is megérkezik a kárpótlás. Találkozik valakivel, aki nemcsak az érzelmeit, hanem ragyogó ötleteit, bölcs gondolatait is megosztja önnel. Szenvedélyes vonzalmat mutatnak a bolygóállások! Augusztusban a szerelmi boldogság garantált, remekül kiegészítik egymást.

Skorpió

Titkos románc

Friss kapcsolata a következő időszakban komolyra fordul: az összeköltözést tervezgethetik. Ám vigyázzon: a bolygóállások szerint egy titkos vagy régebbi románc véget vethet az idillikusnak tűnő viszonynak! Ha kitart a párja mellett, akkor júliusban rendezhetik a nézeteltérést. Sikerül tisztázni a konfliktusokat, és ettől csak még szorosabbá válik az önök között lévő kötelék. A nyár utolsó hónapjára azt üzenik a csillagok, hogy legyen óvatos, és ne tegye féltékennyé partnerét!

Nyilas

Ismerkedés az utazás alatt

Egész nyáron legyeskednek ön körül a férfiak, de augusztusig csak futó kalandokat, izgalmas, ám rövid életű viszonyokat jeleznek a bolygóállások. Ugyanakkor rengeteg jó programban és egy igen vidám nyaralásban lesz része. A nyár utolsó hónapjában aztán megérkezik a várva várt szerelem is! A komoly kapcsolatokért felelős bolygója, a Merkúr, augusztus 12-én belép az Oroszlánba, és 21-én trigont vet a Jupiterre: ez elhozhatja a nagy szerelmet! Az illető valószínűleg külföldi, vagy ott ismerkednek meg.

Bak

Vállalja fel az érzéseit!

Valaki felkelti az érdeklődését, ám ön túlságosan visszafogott, nehezen mutatja ki a vonzalmát. Pedig ha egy picit bátrabban viselkedne, gond nélkül meghódíthatná kiszemeltjét… Július 2-án horoszkópja VII. házában jön létre az újhold, ez arra készteti, hogy kapcsolatában változtasson azokon a területeken, amelyek nem működnek. Párja, ha képtelen arra, hogy ő is alakítson a dolgokon, most bizony könnyen az ajtón kívül találhatja magát… Reméljük, nem így lesz, bár a bolygók számos ismerkedési lehetőséget mutatnak az ön számára augusztusban!

Vízöntő

Készen áll egy kapcsolatra?

Június vége meglepetést tartogathat az ön számára! Egy olyan személlyel hozhatja össze a sors, akinek az értékrendje azonos az önével, és lángoló szenvedély bontakozhat ki önök között. Július elején azonban az Uránusz és a Mars kedvezőtlen fényszöge kenyértörést jelez: mivel ön mindig előnyben részesíti az újat, az ismeretlent, szívesen adna esélyt egy új szerelemnek… Erre a hónap közepétől meg is lesz minden esélye. Nem tudni, hogy leteszi-e a voksát valaki mellett, de az biztos, hogy több, izgalmat nem nélkülöző kapcsolatban is része lehet egészen a hónap végéig. A sok huzavona után a nyár végére beérik valamelyik próbálkozás, és ami sokkal fontosabb: ön is készen áll majd egy párkapcsolatra!

Halak

Akit önnek teremtettek!

A jelenlegi bolygóállások egy nagy szerelem lehetőségét mutatják. Az illető nagyon megbízható, állhatatos és kitartó, romantikus leveleket írogathat, tehát igazán önnek való! Azonnal egy hullámhosszra kerülnek, éjszakába nyúló beszélgetések, meghitt pillanatok jellemzik ezt a kapcsolatot. Júliusban azonban sajnos feszültséget mutatnak a bolygók. Fontos, hogy egyensúlyt tudjon teremteni a munka és a magánélet között. Augusztusban ezek a bonyodalmak, viták, feszültségek végre lezárulnak, és ön igazán élvezheti ezt a szerelmes nyárutót!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!