A rózsa klasszikus eleganciát, az ibolya kedvességet, a pipacs jókedvet, életörömöt sugároz. Az, hogy melyik virágot választja, nemcsak a személyiségéről és pillanatnyi hangulatáról árulkodik, hanem arról is, hogyan éli meg a szerelmet!

Válasszon egyet az alább látható színpompás növények közül és olvassa el a hozzá tartozó elemzést!

Rózsa

Ön érzékeny, könnyen ráhangolódik a másik érzésvilágára. Őszinte és igazságos, segítőkész ember. Imád versenyezni, megmérettetni, szereti a kihívásokat, de veszíteni is tud. Méltóságát mindig megőrzi. Életét pezsgés jellemzi, de igyekszik toleránsan viselkedni másokkal. Őszinte természet, nyílt lapokkal játszik, senkinek nem akar ártani. A szerelemben tüzes és lehengerlő. Romantikus alkat, de többnyire szégyelli az érzéseit, így nem is igazán hajlandó beszélni róluk. Ha valaki szerelmes lesz önbe, többé nem tudja elfelejteni…

Tanács: Kerülje a csélcsap férfiakat, önnek hűséges, stabil partnerre van szüksége!

Napraforgó

Ön imád a középpontban lenni! Céltudatos, törekvő személyiség, optimizmusával másokat is könnyen lelkesít. Rendkívül elszántan halad a célja felé, és mindig megtalálja a módját, hogy az élre kerüljön. Elismerésre vágyik, igyekszik a figyelem középpontjába kerülni. A szerelemben is állandóan lángol, imád flörtölni, aki megtetszik, azt egyszerűen "lerohanja", rázúdítja a szerelmét, de a túl szoros kötelékből mindig igyekszik szabadulni. Akkor hűséges, ha a párja felnéz rá, csodálja, s közben folyamatosan ébren tudja tartani a kíváncsiságát.

Tanács: Vigyázzon, a féltékenység sok problémát okozhat a szerelmi életében!

Ibolya

Rendszerető, gyakorlatias, megbízható, szerény és kedves személyiség. Hűséges és lojális típus, a legfontosabb az ön számára a család. Általában konzervatív, nem szereti az újításokat, nehezen alkalmazkodik az új emberekhez, új körülményekhez. Gyakorlatias és rendszerető. Igaz, az embereket is rangsorolja, és az előítéletén nehezen tud túllépni. Nem szereti a reflektorfényt, a hivalkodó környezetet. Lételeme a munka, mindent elvállal, amibe másnak beletört a bicskája. A szerelemben kezdetben szégyenlős, zárkózott, később megbízható társ, akire a bajban bármikor lehet számítani. Nehezen nyílik meg, de ha ez megtörtént, teljes odaadással viszonozza a szerelmet.

Tanács: Ne hagyja, hogy kihasználja a partnere, jól válogassa meg, kit tisztel meg a bizalmával!

Tátika

Impulzív, gyors észjárású, szeszélyes, kissé csélcsap, de rendkívül vonzó személyiség. Örökké tesz-vesz, mindig tele van a feje ötlettel, a naptárja pedig programokkal. Imádja, ha nyüzsöghet, ha nagy társaság veszi körül. Nyitott, könnyen teremt kapcsolatot. A környezete gyakran süti rá, hogy megbízhatatlan. Való igaz, állandó versenyfutásban van az idővel, sosem képes utolérni magát. A monoton munka, a szigorú szabályok elől ösztönösen menekül. Minden érdekli, de csak felszínesen, kíváncsisága olykor veszélyes vizekre hajtja, mindent szeretne kipróbálni. De szerencsére gyorsan vág az esze, és a legnehezebb helyzetben is feltalálja magát, kreatív megoldásokat talál a bonyolult problémákra is. Szerelmi életében fontos önnek az elismerés, a flört, a változatosság, de csak addig, amíg el nem köteleződik valaki mellett.

Tanács: Ne játsszon mások érzéseivel, és ismerje fel a saját emocionális igényeit is!

Kék liliom

Ön extravagáns ember, szívesen kísérletezik újszerű megoldásokkal. Lelkes, optimista személyiség. Imád utazni, új kultúrákkal ismerkedni. Igazi világpolgár, bárhol képes élni, mert mindent átmenetinek tart az életében, sehol nem akar mély gyökeret ereszteni. Számára az anyagiaknak is csak annyira van jelentőségük, hogy meg tudja venni, amire szüksége van. Ezért aztán sosem takarékoskodik, nem gondol a jövőre. Élénk a fantáziája, szívesen alkalmaz új megoldásokat, kísérletező kedve rengeteg új felfedezésre vezetheti. A szerelemben fél az érzelmektől, de ezzel egy időben a szenvedély is vonzza. Egy futó ismeretség során is nagy hatást gyakorol a másikra, humorérzékével, kisugárzásával könnyen elcsábítja kiszemeltjét. Ugyanakkor tart a kötöttségektől, nehezen bízik meg a másikban.

Tanács: Olyan társat keressen, aki biztosítja az ön számára a kellően nagy mozgásteret is!

Pipacs

Nyugodt, érett személyiség, gondoskodó gyengédsége miatt öröm önnel az élet! Empatikus hozzáállásával, önzetlenségével sokakat hálára kötelez. Felelősségteljes, szolgálatkész, szívesen segít másokon. A közös munkából mindig kiveszi a részét, de nem esik kétségbe, ha éppen egyedül kell lennie. Mivel nagyon érzékeny, könnyen meg lehet bántani. Nagyon jó az intuíciója, könnyen bele tudja élni magát mások problémáiba, és épp ezért szinte minden helyzetre talál megoldást. Szereti az élvezeteket: a jó evést-ivást, a kellemes hangulatot. A szerelemben az érzései vezetik. Álmodozó, romantikus, csodálatos szerető, kitűnően ért a hangulatteremtéshez.

Tanács: Ne kössön túl nagy kompromisszumokat: a lelki társát keresse, akivel közösek a céljai és a motivációi!

Margaréta

Harcos típus, céltudatos és kitartó, a munkájában maximalizmus jellemzi. Nem szereti a pompát, megveti a könnyű szórakozásokat, és idegesíti az igénytelenség. Zárkózott, nehezen megközelíthető, saját törvényei szerint él. Maximalista, de nemcsak másoktól követel sokat, hanem önmagától is. Kitartó és megbízható, konokul ragaszkodik az elveihez. Úgy véli, ha kézben tartja a dolgokat, akkor hatalmi szóval sikerül jobbá tenni a világot. Bár sok csalódás éri, sosem hajlandó belátni, hogy senkit nem lehet akarata ellenére boldoggá tenni. A szerelemben ugyancsak tökéletes társra vágyik, ezért sokáig válogat, míg végül le nem horgonyoz az igazi mellett!

Tanács: Ne ítéljen elsőre, adjon mindenkinek egy esélyt!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!