Ha például május 26-án születettél és a 2020-as évre vagy kíváncsi, akkor a következőképp számolhatod ki, mi a személyes éved:

Születési hónap: (május) 5
Születési nap: 26 = 8
Naptári év: 2020 = 2 0 2 0 = 4
5 8 4 = 17 = 8 - Nyolcas számú Személyes Év
Nagyon fontos! A születés napja sorsforduló. A Személyes Évünk mindig a születés napjától, a következő év születés napjáig tart!
Fontos! Amennyiben az adott naptári évben még nem volt születésnapunk, akkor az előző évet kell figyelembe venni!

Te melyik személyes évedben jársz?

1-es év
Mindenképpen ki kell használni az Egyes Év rezgését: új munkakört, új megbízást, nagyobb fizetést kaphatunk, vagy egy jobb munkahelyet. Lehet kockáztatni. Ilyenkor a legjobb vállalkozást indítani, vagy a meglévőt fejleszteni, bővíteni. Ha nincs költözés, aktuális a lakás felújítás. Rengeteg lehetőség várható az élet minden területén és természetesen egy komoly, hosszú távú párkapcsolat. Az Egyes Év mindig a minőségi fejlődést hozza az életünkbe.


2-es év
Ebben az évben segítőtársak nélkül már nem megy! Együtt kell működni, alkalmazkodni kell. Nem szabad túlköltekezni, és nem lehetünk nagyvonalúak. Anyagi rezgésű év, de csak aprólékos sziszifuszi munkával lehet előrejutni, akkor nem lesz sikertelen. Ez az év tele van nehézségekkel, emberi problémákkal, jól tesszük, ha néha a hátunk mögé is nézünk. El kell fogadni mindent, amivel találkozunk, ennek az évnek ez a tanító leckéje!

3-as év
A Hármas Évnek nagyon jó a rezgése. Ebben az időszakban az egyén kisugárzása és hatékonysága a többszörösére nő. Most azt is elérhetjük, amit addig nem, különösen akkor, ha két évvel korábban az Egyes Év lehetőségeit jól használtuk ki. Biztosan megtaláljuk a befolyásos barátainkat, akiknek a segítségére számíthatunk. Rengeteg párkapcsolati kihívásra lehet számítani, költözés, eljegyzés, esküvő, gyerek is születhet. Népszerűséget és sikert hoz.


4-es év:
Az egyik legnehezebb év a párkapcsolat, a munka és az anyagiak terén is, de nem sikertelen! Rengeteg erőfeszítést, nehézséget hoz, sok munkát is, és a szerencse nem segít. Monotónia, csend és rengeteg nehézség. Mindent precízen ki kell dolgozni, különösen a szerződéskötésekre kell odafigyelni! Ajánlatos biztosítást kötni az értékesebb vagyontárgyainkra, autónkra. Ez egy alapozó év, a befektetett munkának biztosan meg lesz az eredménye.

5-ös év
Az egyik legjobb indulatú, legjobb rezgésű év, viszont zűrzavaros. Nagyon gyorsan jönnek a lehetőségek, de nem lehet a dolgok mögé látni. Éppen ezért el kell engedni mindent, nem kell ragaszkodni semmihez, hosszú távú terveket ne készítsünk! Sok partnerkapcsolatot, új ismeretséget hoz ez az időszak, de nem marad rá idő, mert az embert elragadják az események. Költözés, új munkahely, hosszabb külföldi utazás is lehetséges. Az Ötös Év végén kimondottan pozitív eseményekre számíthatunk.

6-os év
A családról, az érzelmekről, barátságról, és a szerelemről szól. Felerősödnek a szexuális ösztöneink, ezért a 6-os évben kötött párkapcsolatok tartósabbak. Van egy veszélye is ennek az időszaknak: ha ebben az évben a párkapcsolatba bejön egy harmadik személy, azt komolyan kell venni. Ha nincs költözés, akkor a lakás-, házfelújítás aktuális, lehet esküvő, gyerek születhet, de probléma is lehet a családban.


7-es év
Ez az év a félrevonulásnak, a szellemi elmélyedésnek az időszaka. Alkotói tevékenységre, tanulásra, kiválóan alkalmas, a sors meg is adja rá a pénzt. Az önvizsgálat, a számvetés éve. Anyagilag lassú év, rengeteg zűrzavart és akadályt hoz. A tudatos áldozathozatalra kell késznek lennünk. Jó a fogyókúrára, böjtölésre. Üzletet lehet indítani, a következő évben jönnek az eredmények!

8-as év
A karrier éve. Anyagilag a legjobb, a gyarapodás éve. A jót és a rosszat egyaránt aránytalanul kapjuk. Azt kapjuk, ami jár. Most kell, hogy legyen önbizalmunk, lehet kockáztatni. Ha rosszra használjuk a lehetőségeinket, hamar jön a bukás, pereskedhetünk, lehet baleset, kórház, operáció. A magánélet és a karrier ellentétesen működik, tehát el kell dönteni: karrier vagy párkapcsolat. Eljöhet a Nagy Szerelem!

9-es év
Kiszámíthatatlan a rezgése, és anyagilag sem könnyű ez az év, érzelmileg sebes és viharos. Nagy érzelmi csalódásokat élhetünk meg, akire nincs szükségünk, kimutatja a foga fehérjét. Itt az idő, hogy megújítsuk a párkapcsolatunkat. A Sors tiszta helyzetet teremt. Az élet minden területén a nagytakarítás ideje azért, hogy az 1-es évet tiszta lappal kezdhessük. Ha szellemileg fejlődni tudtál, meg lesz a jutalma.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!