Szerdán is marad a változékony, esős idő, inkább csak délen süthet ki hosszabb-rövidebb időszakokra a nap, északon erősen felhős lesz az ég. Az ország északkeleti, északi harmadán egyre többfelé elered az eső, záporeső, másutt elszórtan alakul ki zápor, zivatar - olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzésében.

A következő napokban is szeszélyes marad az idő. Fotó: 123rf

A délnyugati szél nagy területen megerősödik, zivatarok környezetében viharos széllökések is lehetnek. A legmagasabb nappali hőmérséklet 16 és 22 fok között várható, az Északi-középhegység térségében lesz a leghűvösebb. Késő estére 12 és 17 fok közé csökken a hőmérséklet.

Marad a csapadékos idő

Csütörtök napközben már felszakadozik a felhőzet, főleg az ország nyugati felében számíthatunk több-kevesebb napsütésre is. Északkeleten viszont továbbra is záporokra kell készülni, és az északnyugati szél többfelé megerősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 18 és 23 fok között várható. A meteorológia előrejelzése szerint a hét utolsó napjaiban is szükség lesz az ernyőnkre, továbbra is leginkább a keleti országrészben marad a csapadékos idő. Hétvégén a legmagasabb nappali hőmérséklet 29 és 25 fok között várható.



ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!