Visszahívta egyik termékét a Tesco

Probléma van az egyik dobozos levessel, ezért a Tesco és a szállító visszahívta azokat - tájékoztat a . Mint írják, bár a boltlánc közleményéből nem derül ki, hogy miért volt szükség a lépésre, a szállító - Nissin Foods Kft. - tájékoztatása szerint üvegdarab kerülhetett a termékekbe.

Üvegtörmelék miatt hívott vissza élelmiszert a Tesco

"A visszahívás tisztán elővigyázatosságból történik, mivel egy felhasznált alapanyag miatt nem lehet 100 százalékos biztonsággal kizárni, hogy esetleg üvegdarab van a termékben" - közölte a Nissin Foods.

A problémás termékek azonosítói a következők:

Terméknév: Cup Noodles Spicy instant tésztaleves
LOT szám:L800873, 01/19
LOT szám:L803423, 04/19
LOT szám: L804103, 06/19
TPN: 210509162
EAN: 5997523315474
Szállító: Nissin Foods Kft.


A visszahívás nem csak a Tescót érinti, a szállító ugyanis azt kéri, hogy aki bárhol vásárolt az alábbiakban felsorolt levesekből, vigye vissza a vásárlás helyére, ahol visszaadják a termék árát, nem szükséges a vásárlást igazoló blokk. A szállító egyúttal elnézést kér a visszahívásért és közölte, hogy a fentiektől eltérő LOT számú Cup Noodles Spicy nevű instant tésztalevesekkel a szállító szerint nincs probléma.

A LOT szám a forgalmazott termékek egyedi azonosítója, amelyből többek között kiderül, a minőségmegőrzési idő. Vagyis a jövő januárban, áprilisban és júniusban lejáró Cup Noodles Spicy levesekre vonatkozik a lépés.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!