Vízöntő éves horoszkóp 2020

Vízöntő

Bár az érzelmeit ön hajlamos ambivalens módon megélni ebben az időszakban, ám a Plútó segít ezt feloldani, így lehetségessé válik az igazi, mély elköteleződés. Elmélyültebbé és spirituálisan nyitottá válik, emiatt gyakrabban vonul félre, és jobban igényli majd az egyedüllétet, mint egyébként. Az üzleti életben, pénzügyekben is sikerekre számíthat az év első felében.

Karrier Bár az év sok nehézséggel indul, ám tavaszra már elégedett lehet a munkahelyi helyzetével. Remek ötleteit, újításait főnökei is elismerik. Májusban áttörés várható a munka frontján, ekkor a vágyott vezetői pozíciót is elérheti. Ha ön vállalkozó, októberben nagy üzletre és egy jelentős összegre számíthat!

Szerelem Az év elején kezdődhet egy kapcsolata, amely megalapozza az egész esztendő boldogságát. Ha szingli, akkor sokat ismerkedhet, és mivel a bolygók felerősítik a pozitív tulajdonságait, hamar társra találhat. A tavasz szép időszakot hoz a párkapcsolatába, de vigyázzon, ne féltékenykedjen, azt nem viselné jól a társa. Ha szingli, májusban beköszönt az életébe a várva várt szerelem! A nyár aztán hozhat egy válságot, de képessé válik arra, hogy világosan lássa a diszharmóniát okozó érzéseket, és képes legyen felülkerekedni ezeken. A párkapcsolati boldogság aztán az év végéig kitart.

Egészség Az alsó lábszár, a boka, a központi idegrendszer, a gerincvelő tartozik hozzá. Az idegi túlterhelés akár álmatlanságot is okozhat, és időnként egy-egy bokaficam is megnehezítheti a mindennapjait. Fogyasszon sok gyógyteát, és egész évben vigyázzon a sportsérülésekkel!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!