Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)

Többször is összezavarodhatsz ezen a héten. Olyan konstellációk lesznek az égen, amelyek ködös, könnyen félreérthető helyzeteket mutatnak. November utolsó napjait még megúszhatod, de a december ebből a szempontból rázósan indul. 1-én, 2-án és 4-én is kihívás lesz tisztázni a félreértéseket. December első hétvégéjén elemedben érezheted magad. Olyan gyors leszel, hogy senki sem lesz képes utol érni téged…

Kos havi horoszkóp

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)

Szidhatod a főnöködet és a fizetésedet, de ettől még egyik változik meg magától. Olyan ez, mint a tükörképed: téged utánoz, téged tükröz. Szóval ha itt nem becsülnek meg, told el a biciklidet, és keress más lehetőséget! A bolygók szerint az anyagi gondjaidat hamar meg kell oldanod, mert ennél jobban már nem tudsz spórolni. Persze kapkodnod nem kell. December első hétvégéjén nézd át az önéletrajzodat!

Bika havi horoszkóp

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)

Kedden, csütörtökön, pénteken és vasárnap nehéz bolygóállásokat jelez a horoszkóp. Jól tennéd, ha ezeken a napokon nem hoznál döntést, nem beszélnél fontos ügyben. A hétfő és a szombat jóval alkalmasabb ilyesmire. Most megtapasztalhatod, milyen fontos a jó időzítés. Az égi folyamatok segíthetnek vagy akadályozhatnak. Hétvégén válassz aktív programot, és vasárnap gyújtsd meg a második gyertyát a koszorún!

Hirdetés

Ikrek havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti szerelmi horoszkóp november 26-december 2.: a harmónia megőrzésére koncentráljunk

Van, amikor előrevisz a vita, a konfliktus felvállalása - de ez most nem az a hét! Jobb, ha tudatosan készülünk rá, és igyekszünk megőrizni a békét a párkapcsolatban. És mire számíthat az, aki még keresi a társát? Heti szerelmi horoszkópunkból minden kiderül!

Tovább olvasom

Rák heti horoszkóp (06.22-07.22.)

Hét elején, november végén vagy magadtól jössz rá egy titokra, vagy valaki elárulja neked. Az biztos, hogy az égi folyamatok azt javasolják, ami titok, az maradjon is titok! Neked ez nem esik nehezedre, mert alapvetően diszkrét ember vagy. December azzal indul, hogy tervezned kellene, mert valaki vár a válaszodra. Lehet, hogy nem húzhatod tovább az időt…

Rák havi horoszkóp

Oroszlán heti horoszkóp (07.23-08.22.)

Neked biztonságérzetet ad, ha előre látod a következő lépést. Azt hiszed magadról, hogy nem vagy merev, és nem ragaszkodsz a terveidhez, de ezen a héten kiderül, hogy ez tényleg így van-e. Rengeteg képlékeny helyzet adódik, és menet közben még ezek is változhatnak. Ha nem borulsz ki, akkor csillagos ötösre vizsgázol. Hétvégén fergetegesen jó passzban leszel. Használd ki!

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz heti horoszkóp (08.23-09.22.)

Két tűz közé kerülhetsz a hét során többször is. Ennek oka a kommunikáció hiánya és/vagy az információ áramlás lecsökkenése. Figyelj erre, hátha meg tudod előzni, hogy komoly perlekedés alakuljon ki. Mindeközben kalkuláld be, hogy bolygód, a Merkúr nincs most a helyzetmagaslatán, vagyis bárki bármikor félreérthet. A hétvégédből sporttal, aktivitással tudod a legtöbbet kihozni.

Szűz havi horoszkóp

Ezen a héten kellementlen fényszögek nehezítik az életünket (Shutterstock)

Mérleg heti horoszkóp (09.23-10.22.)

Fokozottan óvatosnak kell lenned a közlekedésben egész héten. Inkább késs el, minthogy rohanás közben ne nézz kellően körbe! Még mindig ködösek a reggelek, nyirkosak a nappalok és párásak az esték. Ezzel párhuzamosan a bolygók azt tanácsolják, jobb lenne, ha nem ezen a héten akarnál tisztázni egy zavaros ügyet. A hétvégéd szerelmesnek, izgalmasnak, kalandosnak ígérkezik…

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió heti horoszkóp (10.23-11.22.)

Jön a pénz és megy is. Közgazdászok szerint ez a dolga. Vagyis ne bosszankodj, ha ki kell adnod, mert lesz bevételed! Arra kell ráébredned, minél inkább szorítod a pénzt, annál inkább akar "szökni" tőled. Ne feledd, egy nyitott tenyérbe sokkal több fér, mint egy csukott ökölbe! Hétvégén garantáltan meglepetés vár rád: nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy tervezted…

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas heti horoszkóp (11.23-12.21.)

Valaki fel akarja hívni magára a figyelmedet. Ennek nem a legokosabb módját választja a bolygók szerint, mert provokáló stílusban cukkol téged. Jó lenne, ha nem jönnél ki a béketűrésből. Kedden, csütörtökön, pénteken és vasárnap nehéz lesz úriembernek maradnod. De próbáld meg! December első hétvégéjén visszatér a derűd, és mosolygósan készülsz a Karácsonyra.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

December havi horoszkóp 2022: csodálatos időszak vár ránk

Az év utolsó hónapjával beköszönt a hideg tél, de karácsonyhoz közeledve a szívünket beragyogja az öröm. Székelyhidi Ágnes asztrológus szerint az idei december kedvező fordulatokat tartogat mindannyiunknak.

Tovább olvasom

Bak heti horoszkóp (12.22-01.20.)

Kellemetlen, de megelőzhető betegséget mutatnak a bolygók szinte egész héten. Szóval vigyázz az egészségedre! Ez a nyirkos időjárás nem kedvez neked. Öltözködj vízállóan! Ha megázol, gyorsan öltözz át! Kár lenne az év végi ünnepek előtt lerobbanni, ráadásul a munkahelyeden sincs uborkaszezon. A hétvégéd akkor lesz szép, ha a családoddal lehetsz. Lepd meg őket valamivel!

Bak havi horoszkóp

Vízöntő heti horoszkóp (01.21-02.18.)

Keddre virradóan több kellemetlen fényszög álmatlanságot, forgolódást, gyűrött ébredést szimbolizál. Egész nap vonszolhatod magad. Ennek legjobb ellenszere a zöld tea és sok nyers gyümölcs, zöldség. Másnap ez már a hátad mögött lesz. December képlékeny, folyton változó eseményekkel indul. Ezen ne húzd fel magad! Hétvégén ne feledd, vasárnap már a második gyertyát gyújtjuk az adventi koszorún!

Vízöntő havi horoszkóp

Halak heti horoszkóp (02.19-03.20.)

Sajnos ezen a héten több "támadás" érhet téged. Vedd észre, az embereknek nem veled van baja, hanem a bizonytalan helyzettel! Ha pedig te képes vagy megőrizni a higgadtságodat, akkor gyanús vagy. Ekkor beléd kötnek és/vagy beléd marnak. Ne engedd, de ne állj bosszút! Hétvégén hódolhatsz a téli sportoknak. Érdemes kicsit utaznod ezért. Jól fogod érezni magad.

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Adventi angyalhoroszkóp: ezt üzeni neked az őrangyalod az adventi várakozás idejére

November 27-én meggyújtjuk az első gyertyát az adventi koszorún: a fény megvilágítja a sötétséget, és kezdetét veszi a várakozás, elcsendesülés, elmélyülés időszaka. Az őrangyalod üzenetet küld neked a szeretet ünnepéhez közeledve.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!