Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Ma a szokásosnál is kíváncsibb vagy, minden érdekel, még az is, ami egyáltalán nem tartozik rád. Ezért meggyűlhet a bajod valakivel: akár a szomszéddal, akár valamelyik barátoddal. Inkább ne szólj bele a dolgukba!

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Nem vagy képes beletörődni, hogy nem irányíthatsz mindenkit a kedved szerint. Ez egyszer mégis el kell fogadnod, hogy mások, akár még a családtagjaid is másként gondolkodnak, és ezt kifejezésre is juttatják. A cselekedeteikben is.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Ha most ismerkedsz, akkor hajlamos lehetsz arra, hogy a kiválasztottadat olyan tulajdonságokkal ruházd fel, amelyek nem az ő sajátjai. Ezért ne csodálkozz azon, ha a vége csalódás lehet. Kivéve, ha észreveszed a valódi jó tulajdonságait is.

Ikrek havi horoszkóp

Napi horoszkóp 2022. november 22. (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Van valaki a környezetedben, aki most több figyelmet igényel. Elsősorban tőled várja a törődést, és te meg is tudod adni neki. Az odafigyelés sokszor apróságokon múlik. A lényeg a részletekben rejlik.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Ma nehéz látogatód akadhat, talán egy folytonosan gondokkal küzdő barát vagy rokon személyében. Hallgasd meg türelmesen a panaszáradatot. Azután pedig tegyél egy nagy sétát, hogy kiszellőztesd a fejed.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Ma valami furcsa dologra adod a fejed, amivel megleped a környezetedet. Van, akinek az ellenállását is kivívhatod e tetteddel, de lesznek azért olyanok is, akik lelkesedni fognak érted. A lényeg, hogy valamit teremteni akarsz.

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Ma megfontoltnak kell lenned minden, a munkahelyeddel kapcsolatos kérdésben. Ha változtatni akarsz, nagyon alaposan meg kell vizsgálnod a lehetőségeket. Semmiképpen ne dönts dühből! Ne mondj ma még se igent, se nemet senkinek!

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Te kifejezetten szereted a harcot, s keresed is, mert így megmérheted erődet. Ma is már dühös hangulatban mész be a munkahelyede, és mindjárt találhatsz is okot arra, hogy valakibe beleköss. Ha legalább humorral teszed, még jól is kijöhetsz a szituációból.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Nagyon optimistán szemléled az életedet, most mindent rózsaszínben látsz. Szerencsés vagy, hogy a komor novemberi hangulatokon így úrrá tudsz lenni. Ég benned most valami belső tűz, ami ragyogóbbá varázsol körülötted mindent. Szeretni fognak!

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti szerelmi horoszkóp november 19-25.: a Nyilas újhold felvillanyoz mindenkit

Izgalmas hét következik, szép élményekkel. Bőven tartogatnak fordulatokat a következő napok. Heti szerelmi horoszkóp következik Székelyhidi Ágnes asztrológustól!

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Ha szingli vagy, akkor most a legnagyobb vágyad egy meghitt és stabil kapcsolat létrehozása. Ehhez azonban mindig áldozatokat kell hozni. Most jött el az ideje annak, hogy ezt belásd. Nem mindegy, hogy az áldozatod mekkora. Van, ami még neked is tetsző lehet.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Higgadj le, semmi okod az idegeskedésre. Pontosabban, ha van is, a túlfűtöttségeddel csak még inkább fokozhatod a zűrt. Némely dolog amúgy is akkor oldódik meg, ha egyáltalán nem törődünk vele. Talán ez is ilyen.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Végre olyasmire kaphatsz megbízást, amit igazán szívből és örömmel végzel. Te csak akkor tudsz hosszú távon elviselni egy munkát, ha az puszta robotnál többet jelent, tán még önmegvalósítást is. Az emberi kapcsolatok is fontosak neked ilyen téren is.

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti holdhoroszkóp 2022. november 21-27.: a Nyilas újhold új utat nyit nekünk

A hét elején még a Mérleg hatás érvényesül, de aztán gyorsan átlép a Hold a Skorpióba, szerdán éjjel pedig egy Nyilas újholddal kezdünk új periódust. Heti holdhoroszkóp következik.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!