Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Nem tudod, hogyan is lophatnád be magad egy bizonyos személy szívébe. Pedig nagyon is egyszerű a módszer. Semmi köntörfalazás nem segít, csak az, ha végre megnyitod a szívedet előtte. Fedd fel a lelked!

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Akármennyire felbosszantott is a múltban egy családtagod, azért nem kell örök haragot tartanod vele szemben. Ha már jól kidühöngted magad, akkor fordíts a dolgon: engedd, hogy az illető jóvá tegye, amit elrontott.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Lehet, hogy a barátaid talán úgy vélik, hogy meggondolatlanul jöttél össze valakivel, akár szerelmi kapcsolatról, akár üzletiről legyen szó. Elég azonban, ha te biztos vagy a dolgodban. Mert más értékeket is figyelembe veszel, mint azok, akik csak távolról figyelnek.

Ikrek havi horoszkóp

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Kedvező nap ez, és valamilyen szórakozás is vár, de ehhez persze el kell végezned a kötelező dolgaidat. Minden, amit magadra vállaltál, ma örömmel tölt el: mintha nem is feladat volna. Így könnyű.

Rák havi horoszkóp

Napi horoszkóp 2022. november 25. (fotó: Shutterstock)

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

A szerencse ma a te oldaladon áll, de ez nem szabad, hogy meggondolatlanságra sarkalljon. Különösen a pénzügyekben kell mértéktartónak mutatkoznod, akár eladni, akár venni szeretnél valamit.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Nehéz feladatokat kaphatsz, de te nem az a fajta vagy, aki meghátrálna ezek elől. Most kifejezetten kedveled a kihívásokat, de ne akarj túl gyorsan eredményt elérni. Az biztosan nem fog sikerülni. Most százszorosan igaz a mondás: türelem rózsát terem.

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

A csillagaid ma azt üzenik, hogy a kisebb nehézségeket azért kapod, hogy leküzdd őket, nem pedig azért, hogy hátat fordíts nekik. Legyen szó munkáról, családról, pénzügyi, vagy párkapcsolati gondokról. Mutasd meg az erődet!

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Nagyon szenvedélyes természet vagy, ami jól is van így, de ma azért még saját magadon is túlteszel. Jó lenne kicsit több higgadtsággal kezelned a dolgokat. De ez csak kisebb bosszúság, egyébként minden rendben, és az égiek egyengetik az utadat a nagyobb szabású terveidben.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Valami olyasmi történik ma veled, ami felborítja a napi terveidet. Az, hogy ezt kellemetlenségnek fogod-e fel, vagy épp ellenkezőleg, egy jó lehetőségnek, az nagyban múlik a hozzáállásodon…

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Adventi angyalhoroszkóp: ezt üzeni neked az őrangyalod az adventi várakozás idejére

November 27-én meggyújtjuk az első gyertyát az adventi koszorún: a fény megvilágítja a sötétséget, és kezdetét veszi a várakozás, elcsendesülés, elmélyülés időszaka. Az őrangyalod üzenetet küld neked a szeretet ünnepéhez közeledve.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Nagyon belebonyolódsz egy kérdésbe, vagy érzelmi konfliktusba, és nehéz most már tisztán látnod. Viszont van a környezetedben egy bölcs ember, akitől tanácsot kaphatsz. Mással viszont ne beszéld meg a dolgot, mert a túl sok tanács már inkább zavaró lehet.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Túlságosan is törekszel a tökéletességre, pedig vannak területek, ahol nagyvonalúbbnak kellene lenned. És nemcsak másokkal, de önmagaddal szemben is. Ha túl szigorú vagy, azzal a saját idegeidet őrlöd fel. Legyints a dolgokra!

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Jó kifejezőkészségednek, és kedves, szelíd modorodnak köszönhetően mindenkit magad mellé tudsz állítani. Ezért jó összekötője lehetsz az ellenségeknek, összefogója a különféle véleményeknek.

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

December havi horoszkóp 2022: csodálatos időszak vár ránk

Az év utolsó hónapjával beköszönt a hideg tél, de karácsonyhoz közeledve a szívünket beragyogja az öröm. Székelyhidi Ágnes asztrológus szerint az idei december kedvező fordulatokat tartogat mindannyiunknak.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!