Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Ma add önmagad, s így másokra is jó benyomást teszel. Az a képességed, hogy a környezetedet jól tudod inspirálni, ma különösen kitűnik. Bármit is találsz ki, mások is mennek utánad!

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

A sors szinte magától repít kitűzött céljaid felé. Ezekben a napokban érdemes belső megérzéseidre figyelni, különösen a szerelmi kapcsolatod tekintetében, mert most az intuíciód sugallja a jó döntést.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Ma szinte repkedsz örömödben és jókedvedben, magad sem tudod, hogy miért. Vidámságot árasztasz magadból, és ez gyógyító hatással van másokra is. Valaki, aki mindig is szerette ezt a tulajdonságodat, átragadó jókedvedet, most nem értékeli, sőt soknak tartja. A legjobb, amit tehetsz, hogy nem veszel tudomást a fanyalgóról.

Ikrek havi horoszkóp

Napi horoszkóp 2022. november 26. (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Sok mindent terveztél hétvégére, és ma megy is minden, mint a karikacsapás, egy a lényeg, hogy koncentrálj arra, amit csinálsz. Ha nem így cselekszel, hibát véthetsz, amiért később elnézést kell kérned. Legyél figyelmes!

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Készülj fel a nagy meglepetésre, amely egy teljesen mindennapos utadon történik. Az, hogy az esemény pozitív vagy negatív hatású lesz, az leginkább a te végszavadon, vagy értékeléseden múlik.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Ma félre kellene tenned a sérelmeidet, és találkozni valakivel, vagy legalább felhívni az illetőt. Érhetnek még meglepetések ezzel a személlyel kapcsolatban, ezért is jó lenne beszélni vele.

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

A jövőddel kapcsolatos problémák nyugtalanítanak. Most valóban szükséged lehet a találékonyságodra, hogy megtaláld az utat a gyakran egymással ellentétes érdekek között. Bízz magában, mert ha valaki ezt megoldhatja, hát éppen te vagy az!

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Érzelmileg meglehetősen hullámzó napod van ma. Feltűnhet egy régi kapcsolat és újraéledhet a szerelem, ha lehetőséget adsz rá magatoknak. Ha pedig titkos viszonyba gabalyodtál, nem szabadulsz egy könnyen.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Olyan híreket hallasz egy ismerősödről, amelyek korábban elképzelhetetlenek lettek volna. Ne akadj fenn ezen, és főleg ne ítélkezz elhamarkodottan. Lehet, hogy egész más áll a hátterében, mint amire te gondolsz.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Adventi angyalhoroszkóp: ezt üzeni neked az őrangyalod az adventi várakozás idejére

November 27-én meggyújtjuk az első gyertyát az adventi koszorún: a fény megvilágítja a sötétséget, és kezdetét veszi a várakozás, elcsendesülés, elmélyülés időszaka. Az őrangyalod üzenetet küld neked a szeretet ünnepéhez közeledve.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Fontos ügyekkel kapcsolatos döntésekben ne másoktól várj tanácsot, merj dönteni egyedül, megfontoltan! A mai napon megszerezheted a tartós sikerhez kellő önbizalmat. Több bolygó is segítségedre lesz, hogy megtaláld a szerelmet, ezért ha szingli vagy, most lenne érdemes ismerkedni.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Egyszerre foglalkozol több dologgal, nem is csodálkozhatsz azon, ha kezdesz a szokásosnál is szétszórtabb lenni. Ma inkább ne foglalkozz komoly kérdésekkel, pihenj, relaxálj, azzal egész biztosan többre mész.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Behízelgő módon próbálkozik nálad egykori szerelmed. Ha nem szeretnél érzelmileg labilis és kiszolgáltatott állapotba kerülni, akkor ne kezdd újra a régi párral! Mondj nemet a bizonytalanságra.

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

December havi horoszkóp 2022: csodálatos időszak vár ránk

Az év utolsó hónapjával beköszönt a hideg tél, de karácsonyhoz közeledve a szívünket beragyogja az öröm. Székelyhidi Ágnes asztrológus szerint az idei december kedvező fordulatokat tartogat mindannyiunknak.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!