Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Egy kialudtnak hitt kapcsolat ma újra lángra lobbanhat. Ha ezzel a szíved mélyén is egyetértesz, akkor jól teszed, ha keresed a találkozást. Ha nem, akkor inkább kerüld messzire. Persze, nem minden rajtad múlik. A sors is bedolgozik az ügybe.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Ma könnyen elszaladhat veled a ló, és olyasmit is kimondhatsz, amit később nagyon megbánhatsz. Főleg azért, mert valakit megbántasz, akit pedig épp, hogy magadhoz akarsz láncolni, vagy akinek nagyon sokat köszönhetsz. Kérj bocsánatot!

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Ma valahogy a szokottnál is szókimondóbb vagy. Semmit nem vagy képes magadban tartani. Ezért alkalmas ez a nap a tisztázó beszélgetésekre. Bármily kellemetlen is ez, mégis közelebb visz a megoldáshoz, mint az örökös köntörfalazás.

Ikrek havi horoszkóp

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Ma kitűnő érzékkel találod meg a hangot nemcsak a barátaiddal, de azokkal is, akikkel szemben némileg ellenséges érzéseket tápláltál. Ma bennük is meglátod a szeretnivalót. Ez segít a megértésben. A megértés már megbocsátás.

Rák havi horoszkóp

Napi horoszkóp 2022. november 27. (fotó: Shutterstock)

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Új emberek lépnek az életedbe. Az új emberek, új szeleket, új életlehetőségeket hoznak. Ne csodálkozz, ha ez együtt jár azzal, hogy bizonyos régiek meg eltűnnek. Ez az élet velejárója: a változás. Neked most ez kell.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

A magánéletben változásokkal kell számolnod. Talán úgy érzed, hogy magányos vagy, pedig vannak körülötted. Vagy épp ellenkezőleg: semmi másra nem vágysz, mint a magányra. Tény, hogy valami most érlelődik benned, mint a mag a földben.

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Ma tele vagy energiával, és az erő, ami veled van, a többieket is megfertőzi. Ha kerti munkálkodásba, vagy nagytakarításba kezdesz, biztos lehetsz benne, hogy a többiek szívesen és kedvvel követnek. Kirándulásra is.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Nagyobb társaságot várhatsz mára, vagy programod van, pedig legszívesebben édes kettesben maradnál a pároddal. Azért mindenképp hagyjatok egymásra is időt. Ha másképp nem úgy, hogy kicsit tovább heverésztek ma reggel az ágyban.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Rajtad múlik, hogy képes lesz-e tartalmat adni a mai napnak, és ezzel felrázni az unalomba süppedt családtagjaidat is. Talán unod már, hogy ez mindig rád hárul. De hát te vívtad ki magadnak a nagy középponti szerepet, ezzel kötelesség is jár!

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Adventi angyalhoroszkóp: ezt üzeni neked az őrangyalod az adventi várakozás idejére

November 27-én meggyújtjuk az első gyertyát az adventi koszorún: a fény megvilágítja a sötétséget, és kezdetét veszi a várakozás, elcsendesülés, elmélyülés időszaka. Az őrangyalod üzenetet küld neked a szeretet ünnepéhez közeledve.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Tiszta fejjel ébredsz, ami hozzásegít ahhoz, hogy jobban átlásd a helyzetedet. Látod a saját hibáidat is, és a másokét is. És tisztábban látod az utat, amit követned kell. Ha kátyúba jutottál, akkor a kiutat. Valaki ma segítő kezet nyújthat neked.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Ma minden lehetőséged adott lesz ahhoz, hogy az elképzeléseidet megvalósítsd. Lépj hát bátran a tettek mezejére! Arra azonban mégis jó lesz ügyelni, hogy milyen eszközöket használsz. Nehogy túlterheld magad, vagy megbánts valakit!

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Igazi kalandra számíthatsz a mai napon. A szerelem nem fog békén hagyni mindaddig, amíg teret nem adsz neki az életedben. Az érzelmek persze meg is ijeszthetnek. Ne félj a szenvedélytől!

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

December havi horoszkóp 2022: csodálatos időszak vár ránk

Az év utolsó hónapjával beköszönt a hideg tél, de karácsonyhoz közeledve a szívünket beragyogja az öröm. Székelyhidi Ágnes asztrológus szerint az idei december kedvező fordulatokat tartogat mindannyiunknak.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!