Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Ma nagyon könnyen megjegyzed az újonnan hallott dolgokat, gyors vagy és fogékony. Mindenkit meghallgatsz, s ha kell, segítséget nyújtasz. Együttérző és készséges vagy másokkal szemben, ami persze nem marad hála nélkül!

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Szívvel-lélekkel veszel részt egy munkában. Ragaszkodsz ahhoz, hogy mindent alaposan, pontosan csinálj, még akkor is, ha nem népszerű a feladat. Ha ez még sem sikerülne, változtass a módszereken!

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Némi haladékot kaptál a sorstól, hogy jobban átgondold a lehetőségeidet. Ahelyett, hogy kockázatos üzletekbe vágnál, vigyázz inkább jobban a megtakarításaidra. Baráti tanácsokra is számíthatsz.

Ikrek havi horoszkóp

Napi horoszkóp 2022. november 28. (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Kissé szétszórt és figyelmetlen lehetsz a mai napon. Ezért nem jó a mai napra semmi komoly tárgyalást, nagy odafigyelést igénylő munkát, pláne szerződéskötést időzítened. Inkább a favágással, a rutin munkákkal foglalkozz.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Végre elhárulhat egy nagy akadály az utadból, amely miatt eddig nem tudtad a legfontosabb tervedet megvalósítani. Akkor itt az ideje a végső nekirugaszkodásnak, hogy végre azt tehesd, amihez igazán kedved van.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Ne törődj azzal, mit is mondanak mások: ha te biztos vagy a céljaidban, akkor jobb, ha ahhoz tartod magad, mert különben minden szél csak elfúj… A célt csak akkor tudod ugyanis elérni, ha tartod az irányt. Különben épp te igazolsz másokat, azokat, akik nem hisznek benned.

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Te nagyon megfontolt vagy mostanában, és jól is teszed: nem árt az eszedre hallgatni. De azért nem szabadna minden érzelmedet elnyomni. A mai nap ismét válaszút elé állíthat. Nem könnyű a döntés, ne hamarkodd el. Még ne véglegesíts semmit.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Nem mindig van összhangban az, amit mondasz, és amit teszel. Ezzel nem csak a környezetében élőket vagy képes megzavarni, hanem önmagadban is zavart okozol. A lélek ezt nehezen viseli, még, ha az eszed jól kezeli is e kettősséget.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

A pároddal ma nagyon kellemes napra számíthattok. Feltétlen bizalommal vagytok egymás iránt, elismeritek egymás erényeit és elnézitek a másik hibáit is. Ez utóbbiban persze neked kell jó példával elöl járni.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2022. november 28-december 4.: Ezen a héten szeretnénk gyorsan túl lenni...

A bolygók állása szerint ez a hét nem lesz senki kedvence sem. Sőt, szeretnénk majd mielőbb túllépni rajta. Annyi nehéz helyzetet jelez a heti horoszkóp, hogy közben talán még az advent szépségéről is megfeledkezünk. Pedig most már tényleg elindul a visszaszámlálás: közeledik a karácsony...

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Borongós kedvű vagy, és ez megakadályoz abban, hogy valami jót tegyél. Pedig alkalmad nyílik ma a jó cselekedetre. Ez már új utakat nyit meg lelked csatornáiban. Folytasd így!

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Több jó dolog történhet ma veled, de ehhez az kell, hogy legyűrd a rosszkedvedet, és lásd meg a lehetőségeket is, amelyek pedig körbevesznek. Túl sokat ülsz a géped előtt mostanában, pedig a történések az emberek között vannak.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Végre túl kellene lépned a múlton, mert ez nehezíti, hogy a jelen pillanatot teljességében és szépségében megélhesd. A sérelem már a múltté. A szíved ismét ép, egész, ha el tudod végre engedni azt, ami megbántott.

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti szerelmi horoszkóp november 26-december 2.: a harmónia megőrzésére koncentráljunk

Van, amikor előrevisz a vita, a konfliktus felvállalása - de ez most nem az a hét! Jobb, ha tudatosan készülünk rá, és igyekszünk megőrizni a békét a párkapcsolatban. És mire számíthat az, aki még keresi a társát? Heti szerelmi horoszkópunkból minden kiderül!

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!