Az 1- es szám alapvetően a teremtést, akaraterőt, aktív cselekvést és új kezdeteket szimbolizálja.
A nulla a legnehezebben definiálható szám, hiszen minden és semmi egyszerre- éppen ezért önmagában Istent, a sors hatalmát és az égi befolyásoló energiákat jelképezi. Ehhez a számhoz kapcsolják a radikális sorsváltozásokat, illetve a váratlan szerencsés és balszerencsés eseményeket egyaránt.
E két szám együttes megjelenése az isteni szférát segíti összekapcsolódni saját tudatos akaratunkkal és racionális szándékainkkal.

Az isteni rend összehangolása tudatos terveinkkel

Remekül kihasználhatjuk e számok rezgését, amennyiben úgy érezzük, gyökeres megújulásra van szükségünk, és elég bátrak vagyunk a cselekvéshez. Terveinket az isteni sorsteremtő energiák is megtámogatják, de csak abban az esetben, ha kitűzött céljaink megegyeznek vállalt sorsfeladatunkkal.
Legyen szó bármilyen vágyott változásról, először is tartsuk észben, az univerzum csak akkor tud a segítségünkre sietni, ha képesek vagyunk tisztán megfogalmazni a szükségleteinket és hajlandóak vagyunk tenni is mindezekért.

10.10. - mágikus dátum (fotó: Shutterstock)

Emellett e számkombináció ereje abban is segít, hogy észrevegyük, ha tévúton járunk, és ne fektessünk több energiát azokba a dolgokba, melyek terméketlenek és nem egyeznek sorsvonalunkkal.
Azoknak az életében, akik túlságosan tudatosan és racionálisan élték eddig, felbukkanhatnak olyan váratlan események , melyek tanúbizonyságot tesznek egy felsőbb irányító hatalom létezéséről.
Ha bármilyen okból kifolyólag letértünk a helyes útról, újra megfoghatjuk Isten kezét, aki a vele való kapcsolódás után segít megtalálni a megfelelő irányt.

10.10. - spirituális ébredés és valódi képességeink megmutatkozása

E két szám jótékony hatást gyakorol spirituális fejlődésünkre és valós lényünk felszínre kerülésére .
Tisztábban láthatjuk saját magunkat, az egészséges önszeretet kialakítása könnyebbé válik.
Gyakran az ikerlángok számának is tartják: nagyobb eséllyel találkozhatunk lelki társunkkal, másik felünkkel, illetve olyan sorsszerű és tanító jellegű kapcsolatot vonzhatunk be, mely személyes fejlődésünket a leghatékonyabban biztosítja.
Tudatosság, bátorság és az isteni erők összekapcsolása - egy elégedettebb jövő alapjait teremthetjük meg a mai napon.

Ez is érdekelhet

A világon minden számokból áll, és minden szám egy rezgés - így működik a számmisztika

Pitagorasz görög filozófus úgy gondolta, hogy az univerzumban minden számokkal magyarázható. A számmisztika szerint pedig minden számnak egyedi rezgése van, amivel leírható a valóság és benne minden élőlény is.

Hirdetés
Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!