Oroszlán

Új ajtók nyílnak meg előtted - az Oroszlán havában járunk, ráadásul a Vénusz is a jegyedben van, ami hihetetlenül erős energiákat szabadít fel benned az augusztusi szerencse horoszkóp szerint. Augusztusban azt tapasztalhatod, hogy csak úgy sugárzik belőled a (vonz)erő, és bizony most bármit megszerzel, amit csak akarsz. A titkod abban rejlik, hogy nem csak nagyravágyó, hanem igazán nagylelkű is vagy. Az univerzum megjutalmazza jószívűségedet.

4 csillagjegy életében különlegesen szerencsés lesz az augusztus (fotó: Shutterstock)

Szűz

A Merkúr és a Mars a Szűz jegyében van, ami mutatja, hogy most nagyon jól tudsz élni az energiákkal. Ráadásul még ebben a hónapban, augusztus 23-án a Nap is belép a jegyedbe, és felteszi a pontot az i-re. Innentől kezdve igazán elemedben érezheted magad, és maximálisan ki tudod használni a lehetőségeket, amikből sok adódik. Olyan ajtók nyílnak meg előtted a Szűz havában, melyeket eddig zárva találtál. Ha volt korábban bármilyen terved, amiről letettél, érdemes most újra elővenni, leporolni, és belevágni a megvalósításba. A szerelemben is nagyon kedvező időszak ez a számodra, igazán nehéz most ellenállni erőteljes kisugárzásodnak.

Mérleg

Sok körülötted a bizonytalanság, a kérdéses helyzet, a nyugtalanító körülmény, és talán pillanatnyilag magadban sem érzed az erőt, ami ennek megoldásához kell. Nos, ez fog megváltozni rövidesen! Te mindig kényesen ügyelsz rá, hogy az igazság ne sérüljön, és mások érdekeit is figyelembe vedd, de ez a kedvesség nem jelenti azt, hogy ne lennél nagyon is erős. A hónap tüzes energiái előhozzák határozottságodat, és most erőt tudsz mutatni azokban a helyzetekben, amikben ez szükséges. Leteszel egy régóta magaddal cipelt lelki terhet, és megérted, hogy senkinek sem tartozol semmivel. Új fejezetet nyitsz az életedben augusztusban.

Nyilas

A Tűz elem képviselője vagy, akárcsak a hónap ura, az Oroszlán! Nagyon kedvez neked ez az energia, most sikeresen túljutsz a nehézségeken. A szerelemben csodálatos időszak vár rád, szingliként egy nagy szerelmet jeleznek neked a bolygók, főként a Vénusz, ami szintén az Oroszlán jegyében jár. Elégedett lehetsz a mostani folyamatokkal, és szerencsés fordulatok várnak rád.

Ez is érdekelhet

Augusztusi kínai horoszkóp: a Majom hónapjában csodás fordulatok jönnek

A kínai asztrológia szerint a Majom hónapja következik. Ennek az időszaknak fő témája a szeretet megosztása. Ne féljünk most megtenni az első lépést az álmaink, céljaink felé, mert az égi folyamatok mindenben támogatnak.

Hirdetés
Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!