KOS

Készülj fel arra, hogy akadályokba ütközöl! Vannak napok, amikor nem jön össze semmi. Október utolsó hétvégje ilyennek ígérkezik. Ráadásul minden összefog ellened: elromlik a hűtő, bedugul a forgalom, szakadozik a net, stb.

BIKA

Durva, hogy ezen a hétvégén 2 nap alatt 5 bolygószembenállás lesz! Ebből egyik egy részleges holdfogyatkozás, amikor a Hold a Bikában jár. Szóval vigyázz magadra! A testi épségedre, az érdekeidre és az érzelmi szuverenitásodra is!

Nagyon feszült bolygóállások hatnak ránk a hétvégén (fotó: Shutterstock)

IKREK

Hirdetés

Többször elkövetted már azt a hibát, hogy a hétvégédet telepakoltad teendőkkel. Nem most kell behoznod a heti lemaradást. Több diszharmonikus konstelláció nehezíti a dolgodat. Jó lenne, ha nem vállalnád túl magadat. Inkább lassíts, és lazíts!

RÁK

Nem lesz kedved mosolyogni ezen a hétvégén. Pedig biztosan több halloween-i partira is hivatalos lehetsz. Őrületes feszültségek lesznek az égen, amelyek érzékenyen érintenek téged (is). Emiatt lemondhatsz bármit. Akkor is, ha elígérkeztél.

OROSZLÁN

Ez a hétvége kimondottan veszélyesnek látszik. Ne ijedj meg! Elég, ha vigyázol magadra és minden kapcsolatodra. Szokatlan, hogy 2 nap alatt 5 bolygószembenállás legyen az égen. Ezek iszonyatos feszültséget generálnak. Bárki megorrolhat…

SZŰZ

A közlekedésben és a kommunikációban is óvatosnak, ill. tapintatosnak kell lenned. Döbbenten szemléled, hogy az emberek milyen apróságokon képesek fenn akadni, ill. kiakadni. Ne ítélkezz! Kerüld az összeütközést minden áron!

MÉRLEG

Már megint a pénz okozhat fejfájást. Szörnyű, hogy még mindig nem vagy túl az aggodalmon, adósságon, döntésen, dilemmán, stb. Egyre jobban bántod magadat emiatt. Holott nem kéne. Kérj tanácsot egy praktikus gondolkozású embertől!

SKORPIÓ

Nem tréfálnak a bolygók. 2 nap alatt 5 bolygószembenállás lesz az égen, amelyből az egyik egy részleges holdfogyatkozás. Szerencse, hogy csak részleges. De ettől még veszélyes nem rád, hanem a kapcsolataidra nézve. Vigyázz a szeretteidre!

NYILAS

A telihold mindig hisztis embereket hoz. Szombaton éjjel ráadásul részleges holdfogyatkozással jár együtt, ami tovább fokozza a kiborulások esélyét. Nem te, hanem a környezetedben lévő emberek lesznek padlón. Legyél türelmes hozzájuk!

BAK

Bekuckózni lesz kedved október utolsó hétvégéjén. Megteheted, hogy nem mész sehova. Mindenkinek szüksége van csendre és békére. Nem kell a hét 7 napján vigyázban állnod. Megérdemelsz te is egy kis pihenést, lazítást, lustálkodást.

VÍZÖNTŐ

Könnyű mondani, hogy ne aggódj! Ezen a hétvégén 5 bolygószembenállás szorítja a szívedet, és nehezíti az optimista hozzáállást. Keress derűs programokat és derűs embereket! Enyhítsd a feszültséget kikapcsolódással! Máskülönben baj lesz…

HALAK

A téli időszámítás kezdete, vagyis, hogy 1 órával többet alhatsz, sem enyhít azon az őrületes feszültségen, amit a bolygók szimbolizálnak. Ingerlékeny és türelmetlen lesz mindenki. Te is. Ezen csak az segíthet, ha nem rohansz, hanem lassítasz…

Ez is érdekelhet

A Mars a Skorpió jegyébe lép, és hatalmas energiákat ébreszt, amiktől főnixmadárként nyerjük vissza erőnket

2023 második félévének legnagyobb égi eseménye október 12-én lesz: ekkor a Mars belép a Skorpióba. Hatása felfoghatatlan, de biztosan érezni fogod te is. Egyrészt te magad főnixmadárként visszanyerheted erődet. Másrészt jelentős ügyeid feltámadhatnak, akárcsak a főnixmadár. Minél mélyebben vagy, illetve minél biztosabb, hogy lemondtál valamiről, annál biztosabb, hogy mesés fordulat várható. Horoszkóp Székelyhidi Ágnes asztrológustól a 12 csillagjegynek.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!