Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Nagyon izgatott vagy, talán aludni is alig tudsz. Végre elérkezett a Szenteste napja! Ne aggodalmaskodj, minden remekül fog sikerülni. Segítő fényszögek mutatják, hogy minden a legnagyobb rendben. A szeretet és az elmélyülés ideje a mai nap.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Egész nap sütsz-főzöl, sok finomsággal készülsz a ma estére. Te nagyon értesz az ízekhez, illatokhoz, mindenhez, ami az érzékeknek kellemes, kényeztető. Akár szűk családi körben, akár tágabb rokonságban ünnepelsz, biztosan mindenkit elkápráztatsz a főztöddeel.

Bika havi horoszkóp

Hirdetés

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Valószínűleg még mára is maradt pár elintéznivaló, de semmi vészes, és mindet sikerül - ha az utolsó percben is - beszerezni. Azért arra is gondolj, hogy nem lenne jó szinte beesni a karácsonyfa alá, hagyj magadnak egy kis időt a ráhangolódásra is.

Ikrek havi horoszkóp

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Mindenkinek fontos a család, de neked különösképpen az jelenti az örömöt, ha gondoskodhatsz valakiről. Ma azonban nemcsak adsz, hanem kapsz is: sok figyelmet, törődést, kedvességet. Igazán hálás lehetsz mindazért, ami körbevesz.

Rák havi horoszkóp

Mit jeleznek neked a csillagok szentestére? (fotó: Shutterstock)

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Délelőtt még kapkodsz, de aztán később igazán átjárja a szívedet a karácsony hangulata. Ma a szeretet és a béke ünnepe van: örülj annak, ami jó, feledd a rosszat! Nagyon szép élmények érnek ma kora délutántól.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Ma végre aludj addig, ameddig csak a kedved tartja, és ne hagyd, hogy ebben bárki is megakadályozzon. A sütés-főzés megvár, de akkor tudod igazán élvezni az ünnepet, ha kipihened magad. Ma valamilyen extra meglepetésre is számíthatsz.

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Lázasan készülsz az estére: egész nap sütsz-főzöl, takarítasz, díszítesz. Egy kisebb malőr ugyan előfordulhat, de ne aggódj, végül minden a lehető legjobban sikerül. Hálás is lesz mindenki azért, hogy így kitettél magadért!

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Valaki eláraszt a figyelmességével, ami meghat, és viszonzásra késztet. Van, ami a szavaknál és az anyagi javaknál is többet jelent: ha egy hullámhosszon érezheted magad valakivel. Ez a csoda ma megtörténik veled!

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Délelőtt kisebb bonyodalom adódhat a szervezési kérdésekből, de ha engeded, a párod szívesen segít neked. Ne akard minden kérdésben magadhoz venni az irányítást, hagyj beleszólást a döntésekbe a többieknek is.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Tarot jóslás 2023: merre tart az életed az újévben?

Merre tart az életed a következő esztendőben? Milyen témákat és energiákat hoz működésbe a 2023-as év? A tarot kártya ősi tudása megvilágítja előtted az utat.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Reggel még úgy érezheted, hogy szétvet a feszültség, mert sok még a dolgod. Szerencsére délután már visszatér a jó hangulatod, és a szenteste boldogságban telik. A legszebb az lesz, ahogyan a család legkisebbjei örülnek az ajándékoknak.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Lényegesen több dolgod lesz, mint gondoltad volna… Szerencsére jó formában vagy, és higgadtan kezeled a felmerülő apró bosszúságokat. Vidám és könnyed oldalad kerül előtérbe, úgyhogy könnyedén veszel mindent.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Nagyon izgatott vagy, emiatt pedig ingerült is. Jó lenne, ha nem bonyolódnál felesleges vitákba… Délutánra, gyertyagyújtásra azonban már minden a legnagyobb rendben, és béke költözik a szívedbe.

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2022. december 19-25.: Újhold és új lehetőségek karácsony előtt

Nagyszerű lehetőségeket jeleznek a bolygók a karácsonyi hétre. Jupiter a Kosba lép, és energiával, lelkesedéssel tölti fel a lelkünket, a Bak újhold pedig örömteli újdonságokat hoz magával. Az idei karácsony csodaszépen alakul a heti horoszkóp szerint. Nos, mi vár rátok?

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!