Ez a tranzit hatalmas teremtő energiákat jelez, és lehetővé teszi számunkra, hogy olyan változtatásokba kezdjünk, amik boldoggá tesznek, és komoly pénzügyi fellendülést hoznak. Átértelmezhetjük a közösséghez való viszonyunkat is. De lássuk, hogyan alakulnak a pénzügyei az egyes csillagjegyeknek április folyamán.

Kos áprilisi pénzhoroszkóp

Április első felében újragondolod, hogy hol kell meghúzni a határaidat. Ebben az időszakban még a régi helyzetek tisztázása, és az új tervek előkészítése zajlik. Április 18-ig a Nap a Kosban jár, és hihetetlenül szerencséssé és erőssé tesz. Nagyon jó lehetőségek jönnek a pénzkeresésre, anyagi helyzeted rendezésére. De a költekezés éppolyan jól megy, mint a keresés, így ezzel nagyon vigyáznod kell, ha komoly haszonnal akarod zárni a hónapot.

Az áprilisi pénzhoroszkóp szerint hatalmas, teremtő energiák jönnek (fotó: Shutterstock)

Bika áprilisi pénzhoroszkóp

Április 19-én a Nap belép a Bikába, 20-án pedig a Jupiter áll együtt az Uránusszal szintén a Bikában - ez áttörést hozhat neked a pénzügyekben. Ha mindez a kedvező hatás nem lenne elég, április 29-én a Vénusz, a pénz és a kis szerencse bolygója is átvándorol a jegyedbe. Nem lesz okod a panaszra, és akkor még finoman fogalmaztunk!

Ikrek áprilisi pénzhoroszkóp

Az uralkodó bolygód a Merkúr, ami jelenleg a Kos jegyében hátrál, és egész áprilisban visszahozhat neked lehetőségeket: újra átgondolhatod, mi az, amivel ezek közül élni szeretnél. A tervek érlelésének ideje ez. A beteljesülésre még picit várnod kell, de annál nagyobb lesz a változás: májusban belép a Jupiter, a nagy szerencse bolygója a jegyedbe, és mindennel elhalmoz.

Rák áprilisi pénzhoroszkóp

Az égi folyamatok április első felében lehetőséget adnak a a retrográd Merkúr idején az ügyek, tervek átgondolására, majd április végén az Uránusz segítségével megérkezik a nagy áttörés az életedbe. Április 21-én a Jupiter-Uránusz együttállás szerencsés fordulatot szimbolizál. Kiderül ki a támogatód, ki az, aki segít megvalósítani a terveid.

Hirdetés

Oroszlán áprilisi pénzhoroszkóp

Április 8-ig ne akarj magányos farkasként küzdeni! Igaz, ha csapatban dolgozol, akkor a dicsőséget is meg kell osztani, de hidd el, most ez az egyetlen, ami működhet. Ha rugalmas vagy, és meg tudod osztani a felelősséget, - és persze a dicsőséget - mással, akkor nyert ügyed van! A hónap második felében már visszaszerzed a fölényedet. Nagy pénz állhat a házhoz április második felétől.

Szűz áprilisi pénzhoroszkóp

A bolygód, a Merkúr hátrál, ami egészen személyes szinteken érint. Most nem is annyira az előrejutás érdekel, mint hogy alapvető kérdéseket tisztázz magadban. Ki vagyok? Honnan, merre tartok? Az az ember van mellettem, aki igazán nekem való? Csak nyugalom, megnyugtató válaszokra fogsz találni. És ha ez megvan április második felében, akkor a tetterőd is visszatér, és nagyon szerencsés időszak jön a pénzügyekben.

Mérleg áprilisi pénzhoroszkóp

A kölcsönösség kérdése foglalkoztat most. Te őszintén hiszel abban, hogy csak az egyenrangú, partneri kapcsolatok működnek jól: a magánéletben és a karrierben, üzleti életben is, hát még a pénzügyekben! Annyit tesz bele a másik is, mint te? A retrográd Merkúr idején van lehetőséged a pénzügyeket rendbe tenni. A Jupiter-Uránusz együttállás pedig nagy pénzt hozhat neked.

Skorpió áprilisi pénzhoroszkóp

A Jupiter elkényeztet idén tavasszal, és ennek már áprilisban érezheted hatását. Most lehetőséged nyílik nagyot fejlődni, megtörve azokat a ciklusokat, amelyek hátráltatnak téged. Nagyon komoly fejlődés jön, aminek komoly pénzben méred a hasznát.

Nyilas áprilisi pénzhoroszkóp

Nagyon jól hatnak rád a Kos jegyében járó bolygók energiái, és úgy érzed, semmi sem állhat az utadba - nem is tévedsz. Április második felében azonban történhet valami a munkahelyeden, ami mindenképp ki kellene maradnod. Ha így teszel, akkor nem csak a lelki nyugalmad marad meg, hanem a pénzügyeid is javulnak.

Bak áprilisi pénzhoroszkóp

Április még egészen biztosan a kivárás időszaka. De nem kell sokat várnod rá, és az égi folyamatok felkavarják az álló vizet. Méghozzá csupa jó fordulattal! A Jupiter-Uránusz együttállás olyan utakat nyit meg előtted, amikről korábban nem is álmodoztál.

Vízöntő áprilisi pénzhoroszkóp

Amikor április végén a Jupiter és az Uránusz találkozik a Bikában, ne lepődj meg, ha komoly változások jönnek. A Jupiter arra kér, hogy terjeszkedj és növekedj, míg az Uránusz azt akarja, hogy légy szabad, és próbálj ki új dolgokat. Most csak be kell engedned ezeket az energiákat az életedbe.

Halak áprilisi pénzhoroszkóp

A retrográd Merkúr szakasza egy érlelődési időszak, amikor kikristályosodnak a terveid, lehetőségeid. Sikerül elengedni a stressz jó részét, amivel végre utat adhatsz a teremtő energiáknak. Pénzügyi értelemben új forrás nyílhat meg számodra április 8-án, 12-én és 19-én. Élj a kínálkozó esélyekkel!

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2024. április 1-7.: Különleges találkozások várnak mindenkire

Az első áprilisi héten, közvetlenül a húsvéti ünnepek után nemcsak a rövid munkahét jelent jó hírt, hanem, hogy fontos találkozásokat jeleznek a bolygók. Járj nyitott szemmel és füllel...

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!