Az őszi napéjegyenlőség 2023. szeptember 23-án köszönt be: a Nap pontosan az Egyenlítő fölé kerül, egyenlő hosszúságú nappal és éjszaka lesz, ami komoly fordulópontot jelez. Lássuk, hogyan hat ez a csillagjegyekre!

Kos

A Kos számára a napéjegyenlőség egyensúlya nem igazán jelent nagy vonzerőt, mivel a stabilitás helyett inkább a szélsőségek felé hajlik a jegy szülötte. Mégis tanulságokat hoz számára ez az időszak, és a kihívás azt is jelenti, hogy ezen a téren feladata van!

Bika

Az őszi napéjegyenlőség az év egyik legharmonikusabb időszaka, és ez igazán a Bika kedvére való. Egy tanács a napéjegyenlőség idejére: lépj ki a komfortzónádból, ott várnak ugyanis a nagy élmények!

Ikrek

A közelgő ősz a magány érzését hozhatja magával az Ikrek számára. Az őszi napéjegyenlőség idején az Ikreknek mindent meg kell tennie, hogy újra kapcsolatba lépjen belső gyermekével és mindazzal, amit az őszben szeret. Találd meg a kis csodákat!

Az egyensúly megtalálása és megtartása - ez a feladatunk az őszi napéjegyenkőség idején (fotó: Shutterstock)

Rák

Tökéletes egyensúly fény és árnyék, nap és éjszaka között. A Rák a Hold energiáihoz tud kapcsolódni, és igazán fontos neki a belső biztonság, amit most meg is találhat önmagában.

Hirdetés

Oroszlán

A Nap az uralkodó bolygód, így ez az időszak nagy hatással van rád. Az őszi napéjegyenlőség jó lehetőséget kínál, hogy megtaláld a meghittséget, az igazi barátokat, az őszinte érzéseket a kapcsolataidban.

Szűz

Az őszi napéjegyenlőséggel ér véget a Szűz hava. Itt az ideje felkészülni az őszre, a télre, a befelé fordulásra. És te valóban, joggal mondhatod, hogy felkészültél! Most már learathatod a gyümölcseit a korábbi erőfeszítéseknek.

Mérleg

A békés pillanatok a Mérleg boldogságának a kulcsa. Most lesz részed ebben a meghitt, varázslatos őszi hangulatban, és te tudod is élvezni azokat az örömöket, amiket ez az időszak nyújt. A vágyaid most beteljesülnek, sok szerencsét jeleznek neked a bolygók.

Skorpió

Szabályosan felfrissülsz az ősz hűvösében, és egyszerre vagy békés és erős. Nagyon hatékony és vidám időszak ez a számodra, használd ki! Nagy társasági életet és eredményes munkát jelez számodra az ősz.

Nyilas

Egy picit lassulj le, állj meg, és figyeld a természet változásait, add meg a tiszteletet az ősznek - hidd el, meg fogod érteni, milyen örömöket tud neked nyújtani ez az elmélyültebb időszak. Rögtön bele is kóstolhatsz, nagy beszélgetésket, eszmecseréket, érdekes kirándulásokat mutat a horoszkóp.

Bak

A jegy szülötte tisztában van vele, hogy az élet maga a a változás - és tudja is használni a változás energiáit. Nagyon kedvező periódus ez neked, mert szereted a kiegyensúlyozott kapcsolatokat, magánélet és munka egyensúlyát.

Vízöntő

Nagyon élvezed ezt az időszakot, ami sok intellektuális izgalmat hoz neked. A befelé fordulás neked azt is jelenti, hogy elmélyedsz a téged érdeklő témákban. Izgalmas szellemi impulzusok érnek!

Halak

A napéjegyenlőség felhívása az egyensúlyra és az önértékelésre olyan üzenet, amelyet a Halaknak hallaniuk kell. Most olyan élmények érnek, amik hatására megerősödsz, és tiszteled magad és a lelki-érzelmi igényeid.

Forrás: https://www.hola.com/us/

Thoma Izabella

Ez is érdekelhet

Nagy őszi szerelmi horoszkóp 2023.: ez vár rád a csillagjegyed szerint

2023 ősze a nyárnál békésebbnek ígérkezik. Az elmúlt hónapok több szakítást hoztak, az idő majd megmutatja, hogy van-e esély a folytatásra. Az ősz hűvösebb lesz, de nem hideg. A szenvedély forró napokat hoz párkapcsolatban élőknek és szingliknek egyaránt.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!